Efter att ha arbetat i många år som produktionsingenjör började Patrick Littlehales skapa sina egna ekouppvärmningssystem.

Han förklarar massor av de installationer han har skapat samt installerat under det senaste decenniet som “nollkostnadssystem som verkligen ger en årlig intäkter till husägaren.

Han är en tvångsmässig uppfinnare och förklarar sina installationer som normalt integrerar en “original twist” som sätter dem i framkant av uppvärmningstekniken.

Många av hans jobb har inkluderat att ta hand om gamla system som bara inte är vettiga i samtida sammanhang och kostnader “långt lika bra att köra”.

Patricks tid tas nu upp med konsultföretag och levererar “korrekt specificerade” tankar såväl som spisar är nu hans huvudyrket tillsammans med värme -seminarier som har varit framträdande med delegater från hela Europa.

Vi bad honom att beskriva detta värmemetoden som han baserar dessa system på …

En varm pump samt några P.V. Solpaneler kan leverera gratis uppvärmning såväl som varmt vatten – mycket mer eller mindre.

Priserna fortsätter att falla så bra som det nu betalar för att låna pengarna för att gå utanför nätet. Eftersom detta blir till och med mycket mer tvingande kommer nätet att komplettera enormt. Andelen förnybara energikällor i blandningen kommer att öka programmet såväl som nya kärnkraftverk kommer att vara överflödiga innan de är slutförda.

Spännande tider framöver dock varma pumpar är svåra saker (låg temperatur, höga flödeshastigheter) samt vi kommer att kräva att trycka på återställningsknappen på våra värmeidéer, särskilt om vi vill integrera andra källor.

Energilagring såväl som utjämning kan åstadkommas billigt såväl som effektivt med ett par vattentankar. Genom att använda en förvaringstank varm såväl som en fantastisk öppnar möjligheter, till exempel en tvåstegs uppvärmning för hushållsvärmevatten, inhemsk varmvatten bevarat vid höga temperaturer, överskott av energiöverspill, solpanelens effektivitet så mycket som en ny nivå, enkel källa, enkel källa Bidrag mellan varma pumpar såväl som tankar såväl som mycket mer förutom.

Det ursprungliga vridningsuppvärmningssystemet är extremt lämpligt att hysa automatisering, liksom inte bara för varma pumpar heller, så nu är det dags att telefonsamtal för ändringar om du inte ser vad du vill.

Läs mycket mer på OriginalTwist.com

#
Förhandsvisning
Produkt
Betyg
Pris

1

Eko-värdig 100 Watt 12V Solpaneler Set + 20a Fee Controller för off-grid 12 Volt Battery System

576 recensioner

£ 135,99

komma på Amazon

2

Eko-värdig 100W solpanel Ställ in-nätsystem: 100W 12V monokristallin solpanel med 20A …

354 recensioner

£ 129.99

komma på Amazon

3

Solpaneluppsättning 100 Watt 12 Volt Monocristalline Off Grid System för hus RV -båt + 20A 12V/24V LCD …

485 recensioner

£ 139.99komma på Amazon

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest7
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Senaste uppdateringen 2021-10-04 / affiliate-länkar / bilder från Amazon Product Marketing API

Leave a Reply

Your email address will not be published.