Ordet “handgjorda” som används för att få mig att tänka på kliande tröjor och macramé växthängare. Inte nu-att ha bitar som är one-of-a-kind och inte massproducerade ger en känsla av individualitet och snörighet till ett utrymme. Vågen har förmodligen något att avsluta med att vår värld blir en mindre plats: handgjorda afrikanska korgar finns lätt genom helt frihandelsbutiker; Stora företag som West Elm stöder lokala konstnärer och säljer begränsat antal handgjorda produkter; Och Etsy har tusentals fantastiska bitar och bobs av konstnärer och hantverkare. Håll utkik efter – den enkla blyertsritningen på ett lokalt galleri eller handgjorda kastfilt kan bara vara vad dina rum saknar.

Jag måste ge en rop till min kära väns 10-åriga dotter, Juliet, som just har lanserat en webbplats som säljer handgjorda dockor. Kolla in det på JulietSpets.com. Ram sex små dockor i en skuggbox och wham, omedelbar konst i ett lekrum.

Här är ett skott jag tog nyligen i West Elm. Dessa pärlstavslådor är Gorgie – idealiska för att organisera. Jag skulle älska ett gäng för badrummet.

Håll också ett öga på “I Heart Handmade”, där Etsy -säljare kommer att samarbeta med West Elm direkt.

Och glöm inte våren en av en snäll show här i Toronto (från 30 mars till 3 april) – det är alltid en fantastisk källa för handgjorda fynd.

Prova din hand på din egen konst & hantverk – vi har massor av enkla projekt i vår DIY -guide.

Fotokrediter: 1. Winklepuss, Juliets husdjur2. Marty, Juliets husdjur3. Bandit, Julies Pets4-5. Morgan Michener

Leave a Reply

Your email address will not be published.