när jag satte mig hemma för att skriva detta blogginlägg, blev jag slagen av två saker. För det första kan jag inte tro att vi äntligen är i hemsträckan av denna renovering. Och två, det är väldigt besvärligt att skriva med en stor katt som sitter över dina armar. Varje annan som har en fyrbenad familjemedlem vet att de aspekterar i allt du gör-till och med renoverande och dekorera. Så, hur rymmer du familjens husdjur på ett elegant sätt?

Designern Rosie Daykin, till exempel, har gjort sin kattens plyschpod som skrapar efter ett skulpturellt designelement i sitt vardagsrum (se det bruna äggformade objektet till vänster).

Smitty, vår 13-åriga svarta katt, har varit de facto-handledaren på hela Reno och njuter av varje sista projekt som utvecklas. Han har hållit massor av ett entreprenörsföretag, tittat på deras varje drag och tyckte om oss färg, tapeter och fixa nästan allt. Här ser han ointresserad ut att jag har lagt hans gamla korgbädd i Goodwill -högen. Det verkar som om jag kan behöva först få honom en ny som inte bara passar honom lite bättre, utan också ser bra ut i vårt nya utrymme.

Denna gjutna säng har samma mitten av århundradet som vår Gus moderna soffa. Det skulle också se bra ut i en mod.

Alternativt skulle denna Etsy.com -hitta injicera en bra struktur i rymden.

Liksom skulle denna dubbeldäckare från IKEA.

Eller så kan vi lägga till lite ljus färg med en fantastisk tygsäng.

Smittys gamla säng, som några av våra mycket älskade gamla stolar, kommer troligen att stanna i huset någonstans utom synen. Men efter allt detta damm och hårda arbete känner jag att vi alla skulle kunna använda en ny plats för att vila.

För mycket mer om moderna katttillbehör, kolla in Stacey Smithers blogginlägg på Modkats eleganta kull.

Fotokrediter:
1. Från House & Home March 2008 -utgåvan, fotografering av Kim Christie
2. Catherine Macintosh
3a. Rochelle Sofa, Gus Modern
3B. Som Kittysville, Etsy.com
4. Photogirl95, Etsy.com
5. Bästis Blond Cat Bed, Ikea
6. Honeypied, Etsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.