Danish Company Poly-Control har lanserat ett nytt trådlöst Z-vågdörrlås som retro passar till ditt befintliga cylinderlås, deadbolt, magnetlås etc. kan drivas var som helst i världen.

Poly-Lock kan kontrolleras på distans via App i iPhone eller Android-smarttelefonen, ett webbgränssnitt eller poly-kontrolls egen knappsats, Poly-Pad. Batteriet som driver enheten bör pågå mellan 2 och 3 år och tillverkarna hävdar att det är det minsta Z-vågdörrlåset på marknaden. Medan låset och knappsatsen är Z-Wave-baserade integreras de också med andra trådlösa tekniker som NFC, RFID, Bluetooth och Wi-Fi.

Kolla in videon nedan för en översikt över reto som passar polylocken.

Poly-kontrollen introducerar polylocken i en uppdaterad design som möjliggör nya protokoll och har återigen bevisat att design och användarvänlighet kan kombineras. Medan nuvarande trådlösa dörrlås bara fungerar i vissa länder, förblir polylocken det enda trådlöst kontrollerade dörrlåset som monteras på något befintligt dörrlås globalt.

Poly-Lock lanserades ursprungligen som en Z-Wave-baserad lösning också kompatibel med Bluetooth-, NFC- och RFID-protokoll. Henning Overgaard, VD i Poly-Control, förklarar att att lägga till ett anslutningsalternativ genom Wi-Fi med låg effekt låter användaren använda det befintliga hemnätverket:

“Detta möjliggör en direkt anslutning mellan användarens smartphone och poly-locket, som eliminerar besväret med att behöva ställa in och ansluta sig genom en gateway,” förklarar VD och tillägger att polylocken aggregerar uppgifterna om när dörren har varit öppen och stängd.

“Den här informationen skickas via routern och kan erhållas online via alla webbläsare, vilket ger dig en omedelbar översikt över vem som åtkom ditt hem, när och hur länge de stannade.”

Poly-control.com: Fler Z-Wave-artiklar: Fler säkerhetsartiklar

Vill ha mer? – Följ oss på Twitter, som oss på Facebook, eller prenumerera på vårt RSS -flöde. Du kan till och med få dessa nyheter levererade via e -post, direkt till din inkorg varje dag

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a Reply

Your email address will not be published.