Börja våren utsmyckning genom att klä upp en tom vägg med målade plattor. Den här helgen är en utmärkt metod för att injicera färgbrister i ett utrymme utan att bryta banken. Genom att använda vanliga vita porslinskålar som du målar själv kan du välja vilken typ av kombination du vill – liksom du inte kräver att du är en expertkonstnär för att det ska se bra ut!

Plus, se Sarah Hartill demonstrera det här jobbet på Internet -TV!

Material såväl som verktyg

Porslinfärg

Vita plattor (ca 15)

Penslar

Diskmonteringsfästen

Steg 1: Samla vita rätter

Samla så många vita plattor som du tror på formen på din vägg. Att köpa dem i par kommer att hjälpa till att säkerställa viss visuell symmetri, dock vara innovativ med storleken och stilen på rätter du väljer: blanda efterrätt samt middagsplattor, krusade såväl som direkt kanter, ovala och runda. För att hålla kostnaden låg, leta efter erbjudanden i storboxar, sparsamhetsbutiker samt till och med ditt eget skåp för lågkostnadsrätter både gamla och nya.

Steg 2: Måla såväl som baka

Jag valde en ny kombination av blues med starka hits av rosa. Abstrakta ränder, blommor såväl som färgsprut är enkla mönster med maximal visuell påverkan. När du målade, låt plattor torka i 24 timmar innan du bakar dem i ugnen. Kom sedan till anvisningarna som ingår i din färg.

Steg 3: Ordna och hänga

När plattorna är färdiga, lägg dem på marken och experimentera med olika arrangemang. Symmetriska formationer, som en diamant eller fyrkant, tenderar att ha en mer traditionell look, medan en abstrakt skärm som min ser mer modern ut. Planens centrum bör vara i ögonhöjd, medan den lägsta plattan bör vara minst 10 ″ över alla typer av möbler. Hängplattor med metallmätningsfästen i en guldfinish, börjar från mitten och träna. Gå sedan tillbaka och njut av ditt mästerverk!

Leave a Reply

Your email address will not be published.