Autonomic har meddelat tillgängligheten av sin senaste certifierade Control4-bilist för sina hela husmusiksystem.

Med Mirage Digital Amplifier -bilisten (tillgänglig separat på den autonoma webbplatsen) kommer Mirage Audio System -paketen att integreras fullt ut med Control4 -plattformen och leverera kontroll av upp till 96 ljudzoner i hela hemmet.

Om du försöker hitta ett helhusljudalternativ som spelar fint med ditt Control4 -system, fråga din integrator om autonom.

Nu tillgänglig med hjälp av Control4 -kompositören lägger den nya Autonomic Control4 -bilisten till intuitiv funktionalitet samtidigt som du minimerar programmeringstiden. Användare kommer att dra nytta av komforten med automatisk källval, som tilldelar den första tillgängliga utgången från Mirage Media Server när ett rum och uppspelningsinnehåll har valts. En tryck på lyssningsknappen på Control4 Navigator levererar direkt tillgång till populära streamingtjänster eller allt tillgängligt lokalt innehåll. En annan ny funktion förenklar processen för att ansluta gäst -iOS -enheter med hjälp av airplay. Användare kommer att se en lista med zonnamn som de kan ansluta till och eliminera behovet av en dedikerad AirPlay -strömknapp på Control4 -gränssnittet. Mirage Media -servern aktiverar automatiskt zonen och ansluter till gästens airplay -källa. Control4 -användare kommer också att ha snabb åtkomst till den autonoma exklusiva TuneBridge® -funktionen, vilket gör det snabbt och enkelt att stå i kö upp en Pandora -station eller göra ett fullständigt album/artist/spår sökning beroende på vad som spelar. Det nya gränssnittet gör det grundläggande för alla att komma åt spellistor och favoriter, lägga till spår i den aktuella köen eller spara dem i en befintlig spellista.

autonomic-controls.com: control4.com

Vill ha mer? – Följ oss på Twitter, som oss på Facebook, eller prenumerera på vårt RSS -flöde. Du kan till och med få dessa nyheter levererade med e -post, direkt till din inkorg varje dag.

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a Reply

Your email address will not be published.