Tillbaka till institutionen är mycket mer än en möjlighet att träffa Stationy -butiken – men vem gillar inte ett stort highlighter -drag? Det är också den bästa tiden att producera ett organiserat, praktiskt läxområde för dina bitforskare. Här är våra bästa rekommendationer för att producera det perfekta barnens arbetsutrymme.

1. Upptäck den perfekta platsen. Vissa ungdomar kräver fredliga så att de kan fokusera, medan andra kommer att bli distraherade också snabbt om de lämnas utan tillsyn. Att räkna ut den ideala platsen att skapa butik är det allra första steget till framgång.

2. Skimpa inte på rymden. Ungdomar kräver tillräckligt med utrymme för att sprida ut, så välj ett skrivbord eller bord där de har området för att se alla sina böcker såväl som läxor på en gång.

3. Välj en bekväm stol. Den perfekta sätet eliminerar squirminess så att ditt barn kan fokusera på det som är viktigt.

4. Välj ett område med lagring. Håll leveranserna nära till hands så att det inte finns något mitt i arbetsarket.

5. Använd väggarna. Häng en kork eller magnetbräda för att screena prestationer som en bra testpoäng. Förvandla en del av den till en DIY -kalender såväl som den hjälper alla att hålla reda på kommande uppgifter och uppdrag.

Leave a Reply

Your email address will not be published.