Schneider Electrics nya Saturn EDLT-sortiment bygger på framgången för C-Bus DLT-switch genom att ta den till en helt ny nivå av sofistikering, genom att tillåta Användaren för att styra 16 enheter genom att bläddra flera sidor med en elegant switch.

Med förbättrad färg-, kontroll- och funktionalitetsalternativ använder Saturn EDLT -sortimentet ett stort utbud av installatörer och användarfördelar. Den förbättrade dynamiska märkningstekniken märker inte bara omkopplaren utan har också förmågan att visa tillstånd för den kontrollerade enheten.

Det är också utrustat med LED -indikatorer, som kan växla mellan åtta olika färger som motsvarar statusen för enheterna som styrs. Husägare kan också anpassa Facias, som finns tillgängliga i sju olika ytor, för att matcha deras inredning. Ovanpå allt detta kan själva bakgrunden och förgrunden på själva skärmen färgkodas för att passa rumets design och stil.

I denna nya era av smarta hem, där allt är kopplat för att göra människors liv enklare och mycket bekvämare, gör dessa switchar att husägare kan passa tekniken i stil i sitt eget hem, samtidigt som de gör det möjligt för dem att fatta smartare beslut om deras Energianvändning.

www.schneider-electric.com

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a Reply

Your email address will not be published.