Slingbox uppfinnare, Blake Krikorian och Crestron tillkännagav idag utgivningen av R2 Control-appen för Crestron, en mjukvaruapp som väsentligen förvandlar alla Android-smarttelefoner eller surfplatta till en helt- Funktionell crestron pekpanel för bostads- och kommersiella applikationer.

Genom att använda R2 -appen och Crestron -processorerna kan kunder nu styra AV, belysning, termostater, säkerhetssystem och tusentals andra produkter med hjälp av deras Android -enhet var som helst i världen. Kolla in alla detaljer och videon efter hoppet.

”R2 avslöjades ursprungligen vid Crestron -monteret vid Cedia Expo i september förra året. Med tanke på att R2 genomförde ett sju månaders privat betatestprogram bestående av hundratals bostads-, kommersiella och statliga crestron-auktoriserade integratorer från hela världen. Inmatningen från detta betateam hjälpte R2 att uppnå ett sofistikerat alternativ som är kompatibel med en mängd Android -enheter.

R2 utvecklades av ID8 Group Productions, ett produktutvecklings- och tekniklaboratorium. Medgrundare och innovatör av Emmy-prisbelönta Slingbox grundade Blake Krikorian ID8 Group Holdings (moderbolaget till ID8 Group Productions) 1999. R2 är den första produkten som utvecklats av ID8-gruppen med tanke på att Slingbox expanderade 2004 för att bilda Sling Media, Inc. Sling Media® förvärvades därefter av Echostar Corporation 2007.

“Vi är glada över att ha möjlighet att samarbeta med en innovatör som Blake och officiellt stödja Android,” säger Robin Van Meeuwen, VP för försäljning och marknadsföring för Crestron International. “R2 Control-appen för Android är den nuvarande utvecklingen i vår pågående plattform med öppna standarder som också inkluderar integration med iOS, Mac OSX och Windows.”

Krikorian utformades ursprungligen av R2 för eget bruk. “Förutom att kunna kontrollera aspekter av mitt hem med hjälp av Crestron-fjärrkontroller och iOS-enheter, ville jag verkligen kunna använda min nya Android-baserade telefon,” säger Krikorian. ”Jag önskade en mjukvaruplattform som tillät mig att dessutom optimera hemkontrollupplevelsen för smarta telefoner och surfplattor i allmänna ändamål, utöver branschens nuvarande toppmodern. R2 och Android tillhandahåller flexibiliteten att göra just det. ”

R2 avgörande funktioner

Kommunicerar med Crestron 2-Series och 3-Series ™ -kontrollsystem med hjälp av WIFI och Cellular Network

Styr flera system/hem från en Android -enhet

Använder samma Crestron -utvecklingsverktyg för att skapa projekt för R2. R2 pekpanelprojekt skapas med hjälp av befintliga och bekanta utvecklingsverktyg som Simple Windows, VTPro-E®, D3 Pro® och System Builder.

Kompatibel med Crestron Mobile Pro®/Mobile Pro G ™ -appar: Kör projekt skapade för iOS -enheter

Snabbåtkomst: förmåga att inaktivera skärmens låsningskrav; Enhetens inbyggda närhetssensor kan automatiskt väcka enhet

Automatisk projekt UI -skalning: Ändra storlek på mobilproffs- och mobilprojekt till den ursprungliga upplösningen för alla Android -enheter

Visuell, haptisk och hörbar feedback: ger tydlig bekräftelse av avgörande pressar

Optimerad prestanda för Android: utnyttjar Androids multitasking och flexibilitet för att leverera en upplevelse optimerad för hem- och byggkontroll

Support för flera och skräddarsydda upplösningar: Förutom R2: s inbyggda UI-displayskalar, gör ett kommande VTPro-E-tillägg (kommer snart) utvecklare att valfritt skapa pixel-perfekta projekt för alla skärmstorlekar.

R2 -app: Crestron Mobile för iOS: Crestron Mobile Pro för iOS: Crestron.com

Vill ha mer? – Följ oss på Twitter, som oss på Facebook, eller prenumerera på vårt RSS -flöde. Du kan till och med få dessa nyheter levererade med e -post, direkt till din inkorg varje dag

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a Reply

Your email address will not be published.