Bild från: ADT House Security

Smart Security Alerts-En av de allra bästa funktionerna i House Automation Systems är de “smarta” säkerhetsvarningarna-varningar som kan förprogrammeras för att vidta olika åtgärder baserat på varningens svårighetsgrad. Till exempel, om ett fönster skadas såväl som detekteras, kanske du vill att polisen meddelas omedelbart, medan om dina rörelsedetektorsensorer gick av, skulle du hellre titta på videon allra första innan du ringer. Det kan finnas alla typer av varningar – till exempel, om systemet tror att det finns en brand, kan det ringa samtalsavdelningen för dig och varna dem på exakt samma tid som det meddelar dig.

Belysning såväl som termostat fjärrhantering – integrering av belysning samt termostat fjärrhantering gör att du kan få tillgång till dessa funktioner från din telefon eller på webben, vilket ger dig lite sinnesfrid och komfort – du kan slå på Ljusen såväl som sparkar på uppvärmningen när du kommer in i hytten som kommer hem från flygplatsen, så att du inte dyker upp i ett kallt, mörkt hus. Du kan också använda detta för att slå på alla husljus om du misstänker att det finns en inkräktare om.

Att ansluta alla dina apparater – Dagens samtida säkerhetssystem gör det möjligt för dig att länka många apparater utöver bara dina kärnhussystem. Du kan lägga till din TV såväl som House Entertainment System, låta dig slå på dem såväl som av och ge uppträdanden av att någon är hemma. Nästan alla system som är elektroniska kan anslutas.

Anpassade aviseringar – Utbudet av aviseringar såväl som den anpassningsnivå du kan göra till dessa aviseringar i ett modernt hussautomationssystem är häpnadsväckande. En orolig förälder kan få en varning som skickas när deras barn dyker upp huset från skolan. Undrar du exakt hur länge din piga är kostnader i huset? Du kan ankomst såväl som avgångstider som skickas till din telefon på äkta tid. Du kan till och med ha meddelanden som innehåller en ansluten bild av vad säkerhetskameran ser vid den tiden.

Återkommande händelser – Slutligen är inte minst den unika funktionen av återkommande händelser. Kanske har du en hundvandrare som stannar vid ditt hem varje morgon runt klockan 10. Du kan ställa in larmsystemet för att inaktiveras runt den här tiden och slå på sig själv igen när hundvandrare har lämnat. Eller kanske kommer dina ungdomar att komma hem från institutionen på exakt samma tid varje dag – du kan få dina termostatinställningar omedelbart att ändra 20 minuter innan de dyker upp så att huset inte är så varmt / kyligt när de kommer hem. Möjligheterna är oändliga!

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a Reply

Your email address will not be published.