Lighting Control and Automation Group, Dynalite, har lanserat 100BT Ethernet Gateway -serien. 100BT-serien tillåter Ethernet-anslutning mellan Dynalites peer-to-peer-kommunikationsserienätverk, Dynet, Dynalite Control Systems och tredjepartsteknologier, såsom audiovisuella och byggande automatiseringssystem.

Dynalites nya 100BT-till-Ethernet-gateserie, DDBG100BT och DMNG100BT), som består av tre kompakta och lätta modeller (DNG100BT, DDBG100BT och DMNG100BT). Vägg-, hyll- och din-rail-monteringsalternativ, tillsammans med ett urval av kapslingstyper, inklusive stål, polykarbonat och plast, ger användarna oöverträffade nivåer av installationsflexibilitet.

Dynalites 100BT-serie stöder TCP/IP-protokoll med antingen statisk eller DHCP-tilldelad IP-adressering. Gateway: s “routingläge” gör det möjligt att länka flera enheter via punkt-till-punkt- eller sändningslägen, medan dess integrerade webbserver tillåter webbläsarbaserad kontroll.

100BT-serien är ett viktigt element i Dynalites slut-till-end-lösning. Detta kompletta och helt integrerade distribuerade styrsystem innehåller ett komplett utbud av styrenheter, multifunktionsbeläggning och sensorer på ljusnivå, användargränssnittspaneler och switchar, ett PC-baserat grafiskt kontroll- och övervakningsgränssnitt, plus Dynalite’s Dynet Network. Den modulära och distribuerade naturen hos dynalitlösningsuppsättningen säkerställer att den lätt kan “utvecklas” för att tillgodose byggnadens boende och deras ständigt föränderliga inre rymdkrav.

Enligt Dynalite Business Development Manager, Phil Main, ger den nya 100BT-dynet-till-Ethernet-gateway-serien kommersiella och bostadsbyggnadsägare och ockupanter med strömlinjeformad kontrollbarhet och oöverträffad skalbarhet. “100BT Ethernet Gateway tillåter flerplatser fjärrkontroll och länk via Internet, eller företagens LAN,” sade han. ”I stället för att utforma och installera enskilda nätverk för varje styrsystem kan ett enda Ethernet-baserat nätverk användas för att komma åt och distribuera belysningskontrollinformation. Användare kan helt enkelt utnyttja denna centrala Ethernet-slinga med en 100BT-gateway- en realtids- och kostnadssparare. ”

100BT-gateways kan kopplas till pekskärmar eller HMIS för att visa och analysera diagnostiska data. Ytterligare flexibilitet tillhandahålls av två strömförsörjningsalternativ-enheter med en integrerad dedikerad strömförsörjning finns tillgängliga, medan det också finns ett alternativ för en enhet som kan drivas av Dynet Network.

Liksom alla dynalitteknologier grundas 100BT Ethernet Gateway-serien på Dynalites världsberömda distribuerade kontrollfilosofi, där kontrollintelligens distribueras om nätverket på ett modulärt sätt och länkat via Dynet Network. Den nya 100BT-dynet-till-Ethernet-gateway-serien är utrustad med en inbyggd programmerbar logikstyrenhet (PLC).

“100BT-gateways är inte beroende av tredjepartsstyrenheter och är enkelt konfigurerade via en bärbar dator,” sade Main. ”En gång programmerat behåller enhetens ombord intelligens all nödvändig information för snabb och pålitlig drift, även i händelse av strömavbrott. Om gatewayen själv eller Dynet eller Ethernet-nätverket går off-line, behålls informationen i enheten. Det är smarta kontrolllösningar som detta som hjälper till att hålla byggkontrollsystem online och fungera smidigt. ”

www.lighing.philips.com

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a Reply

Your email address will not be published.