Tänk på nästa del av denna publicera som en uppdatering till detta från två år tillbaka där vi all första bröt ut några pajdiagram för att vanligtvis visa exakt hur vi tillbringar vår tid såväl som exakt hur vi tjänar pengar som bloggförfattare (eftersom även våra föräldrar blir förvirrade över det ibland). Saker har förändrats under de senaste åren – inte avsevärt – dock tillräckligt att vi ansåg att det var dags för en uppdatering. Så låt oss sparka av denna Charty -godhet. Se, en extremt förenklad / ungefärlig uppdelning (alla cirkeldiagram i denna publicering är extremt allmänna gissningar, btw) …

För det första borde vi påpeka att detta inte är en total representation av våra vakna timmar – det är bara vår “arbete” -tid. Så du kan se gårdagens “Day in the Life” publicera för en mycket bättre känsla av exakt hur saker som föräldraskap, matlagning, samt att köra uppgifter i form till mixen. Med det sagt är det fascinerande att notera här att majoriteten av vår arbetstid spenderas med att driva en webbplats (bloggning, interagering, samt att hantera ett företag) som inte gör DIY -projekt, som vissa kan anta.

Vi förklarar alltid vår uppgift som ett mest avsättningsarbete. Vi kan få måla eller utveckla något medan Clara är i sängen för natten (vilket är när vi använde för att göra jobb när vi båda hade dagjobb ändå), men mellan klockan 8 och 18:00 är vi många troligtvis upptäckta På datorns storleksbilder, komponera inlägg, organisera giveaways, maila om vår bok eller showhouse, svara på kommentarer, göra våra utgifter eller kodning av något. Låt oss dock dyka lite djupare för att få en bättre blick.
Våra föredragna videor

Ikea garderobstur
Kolla in exakt hur vi använde IKEA PAX -garderobssystemet för att få massor av organisation samt lagring till vår nyrenoverade garderob. Vi tar dig in i varje dörr, låda och beslut.

Fler videor

0 sekunder av 2 minuter, 28 sekunder

leva
00:25
02:03
01:09

När vi tittar på exakt hur några av dessa områden bryter ut finns det två modifieringar som är många anmärkningsvärda för oss:

Vi har hanterat för att effektivisera ledningselementen i vår verksamhet. Enkla modifieringar som att använda Rafflecopter för att köra giveaways (som likaså sparar oss från att godkänna otaliga kommentarer samt gör det möjligt för oss att acceptera mycket mer än 10 000 ingångar utan att webbplatsen kraschar) tillsammans med att anställa mycket mer av vår redovisning har gjort lite men betydande effekter. Men kanske den viktigaste är en förskjutning som vi gör i vårt marknadsföringsprogram. Vi övergår för närvarande vårt 4-åriga personliga sponsorsystem (privata sponsorer = människor som vi hanterar direkt, så jag ladda upp 30+ annonser manuellt och fakturerade 30+ personer). Vi uppgraderar till ett mycket mer auto-pilot-system som hanteras av en tredje firande som kan tjäna/placera/Bill automatiskt. Kinkarna i det nya systemet är inte alla utarbetade, så jag har ingen typ av andra praktiska detaljer att dela ännu, men det lovar att rädda oss bra erbjudanden i meddelanden om förnyelse av annonser, fakturor och till och med Komponera sponsor ropar ut meddelanden (som har fasats ut från och med denna månad). Förutom att vi är mycket effektivare för oss, strävar vi efter en mycket trevligare upplevelse för er (mindre sidofält röror, för en!) Såväl som ett mycket mer effektivt, mångsidigt system för våra annonsörer (så de är de de är Inte en av 30 lådor som blinkar på vår sidofält).

Vilket gör att vi kan ge mycket mer tid till sido -spelningar. Att frigöra lite ledningstid möjliggör för saker som bok nr 2, showhouse, samt ett trickjobb som måste hålla trick för nu (Argh, hemligheter!) Att ta mycket mer av pajen. Det kan hävdas att detta är en dålig sak (tar det inte bort från kostnaderna mycket mer tid på jobb eller inlägg?) Särskilt när sidospelningar inte bidrar till majoriteten av våra intäkter (mer om det på ett ögonblick) Men för oss är de chanserna att vi inte kan gå över: de håller oss fräscha, hjälper oss att växa professionellt och sträcka oss på nya sätt. Förutom att de fortfarande bara är cirka 19% av vår totala tid, finns det fortfarande lika mycket utrymme för jobb såväl som andra bloggmaterial som det alltid har varit, vilket fortfarande utgör 80+ procent av pajen.

Uppenbarligen är detta inte en idealisk design av tidsadministration eller exakt hur man driver en blogg. Vi försöker kontinuerligt förbättra våra processer för att säkerställa att vi kan sätta mest tid i aktiviteter som stärker oss, hjälpa såväl som att underhålla dig såväl som – låt oss vara sanningsenliga – sätta pengar i Claras college -fond. En sak som vissa föreslår är “Varför spenderar du inte mindre tid på att svara på kommentarer?” Eller ställ in dem på bilen auktorisera för upprepade kommentarer, men anledningen till att vi håller kommentarer i mått är så att vi inte missar frågor. Om vi bilar auktoriserar några eller alla av dem, kommer problem att glida med (de rullar inte bara in på nuvarande inlägg, hur gamla hur som helst). liksom för att vi tror liNking med er såväl som att tillhandahålla extra information är en enorm del av det som fick oss här, vi skulle aldrig vilja fasa ut det.

På tal om det tror jag att det är dags för vårt nästa diagram:

Till skillnad från förra gången vi gjorde detta diagram har vi nu kollapsat all vår marknadsföring – personliga sponsorer, annonsnätverk samt Google – till en bit. Det är delvis eftersom dessa skivor i pajen snabbt växlar medan vi är i detta sponsorprogramskift (du kanske märker över 25 färre annonser på vår sidofält när den är klar). Men det är också att göra det kristall att ta bort att majoriteten av våra intäkter kommer direkt från sidofältannonser. Liksom exakt hur tidskrifter eller tidningar håller sina dörrar öppna tack vare annonsörer verkar bloggning också följa den designen, åtminstone för oss – särskilt för att vi inte gör andra saker som sponsrade meddelanden för att göra extra inkomst. Även om den röda affiliate -skivan av pajen är från att dela några saker vi gillar – vanligtvis på vår sidofält eller ibland i en publicering (båda tydligt markerade som affiliate -länkar när de inträffar).

En annan fascinerande skillnad är att lika mycket som saker som att komponera en bok och att ha en belysningslinje kan brus som kassaskor, de är inte saker som vi har upplevt som höga tjänare, vilket visas av vårt diagram ovan. Men de är ett riktigt stort erbjudande för oss såväl personligt som professionellt, så de är väl värda ansträngningen och upplevelsen. För dem som undrar har vi fortfarande inte nått vår adelspoäng på boken (mer om det här) men vi hörde från en förläggare i Kina som köpte bokrätten från vår amerikanska förläggare för en nominell anklagelse och är återkommande Publicera det där på kinesiska (vilket verkligen är intressant att se – omslaget kommer att bli annorlunda såväl som allt). Så eftersom vi får lite procent av den avgiften för att vara författarna, är det vad den skivan representerar. Visserligen är proportionerna som representeras ovan lite grova, eftersom målet bara var att vanligtvis visa poängen. Så så länge vi talar icke-specifika, låt oss flytta till vår tredje grafik.

Efter ett par försök att göra ett användbart cirkeldiagram gav jag upp (dessa varierade så mycket att att försöka kvantifiera dem bara inte fungerade). Men poängen som vi ville visa var att vissa människor tror att bloggning är ett “noll overhead” -yrket, men om ditt läsarskap växer ökar dina företagskostnader säkert med dem. Just här är några av de anmärkningsvärda platserna som våra vinster går:

Skatter och revisor: Så intressanta som de auto-pilot-annonsnätverkskontrollerna är ibland, en enorm del av det går bäst tillbaka till farbror Sam (cirka 33% av våra totala intäkter studsar bäst ut av vårt inspektionskonto över fyra kvartalsbetalningar). Vi använder en revisor för att hjälpa till att hålla allt rakt, men det har verkligen varit den viktigaste modifieringen för oss (går från bank/spendera alla våra lönecheck i våra tidigare yrken för att behöva hamstra en enorm kudde för att skicka tillbaka fyra gånger om året) .

Pensionering: Eftersom vi inte har en chef som tar 401 000 pengar ur våra lönecheck längre (eller någon som gör någon typ av affärsmatchning), måste vi hålla oss uppe på vår egen pensionsplanering. Vi har var och en en SEP IRA såväl som efter årsskatter som vår revisor beräknar vad vårt maximala bidrag kan vara för det skatteåret såväl som vi försöker investera så mycket av det som möjligt (såväl som att bidra till Clara’s College Fund då för).

Webbhotell: Den mest betydande oförutsedda kostnaden för oss i bloggning var webbhållning och andra avgifter – vad som helst från att hålla vår webbplats såväl som bilder (som hålls individuellt på Amazon.Cloud för att hindra webbplatsen från att krascha) till att betala en månadsvis avgift för rafflecopter samt vaniljforum. Dessa kostnader lägger verkligen så mycket som praktiskt taget fördubblar vår återbetalning av hemlån varje månad!

Sjukförsäkring: Ytterligare en “förmån” av att vara en liten företagare är att du får betala för din egen hälso- och hälsoförsäkring. Det är inte kul, men det är verkligen en av de “nu jag kan sova på natten” investeringar i ditt företag såväl som familjen.

Affärsförsäkring: Medan vi är i ämnet betalar vi också för företagets försäkring. Detta hjälper till att skydda vårt företag (och oss personligen) om vi någonsin skulle påverkas av saker som en kostym eller döden/skadan hos en av oss (knackar på så mycket trä över här bäst nu).

Legal: Detta är en ny kostnad för oss nyligen sedan under det senaste året har vi engagerat ett varumärke och licens advokat. Eftersom vår bok skulle få titeln Young Home Like också, behövde vi helt försäkringsanspråket – liksom hon på samma sätt hjälper oss att navigera i några av de kontrakt som vi har för några av våra sido -spelningar (som Vår belysningskollektion). Dessutom är vi nu officiellt Young Home Love ™. Holla!

Projekt: Sist men inte minst … alla förstår att husförbättringen inte är totaltLy Free – liksom många av de saker som vi bloggar om skulle vara kostnader som vi skulle medföra ändå, arbetar vi definitivt snabbare hastighet (och av den anledningen spenderar snabbare) än vi gjorde innan vi bloggade på heltid. Vi blir frågade hela tiden om dessa husköp kan vara komponerade eftersom vi bloggar om dem för att leva, men svaret är nej. Eftersom vi fixar vårt huvudsakliga hem (och inte en kontor eller en investeringseiendom) kanske vi aldrig komponerar en cent av det (och om vi försökte, skulle vi vara skyldiga en enorm oljar av pengar till regeringen om vi någonsin erbjudit vårt hem eftersom det skulle vara delvis deras istället för alla våra).

Och nu låt oss lysa upp detta nummerfest lite, ska vi? Liksom tidigare år trodde vi att vi skulle kasta några slumpmässiga statistik och fakta på din väg, men i år har jag kryddat upp saker lite visuellt. Du förstår att jag gillar en fantastisk infographic …

P.s. -Du kan inspektera våra ursprungliga cirkeldiagram från 2011 här, samt titta tillbaka på våra tidigare meddelanden om numbers för våra fem senaste bloggflygplan här: 2012, 2011, 2010, 2009 och 2008.

Uppdatering – Några av de mest regelbundna förfrågningarna som vi får är för information om professionellt bloggning (hur vi gjorde vår webbplats, exakt hur vi växte vårt följande, exakt hur vi tjänar pengar osv.) Så vi delade alla detaljer om exakt hur Vi startade en blogg, växte vår trafik och förvandlade den till ett heltidsjobb.

Fler meddelanden från Young Home Love

Leave a Reply

Your email address will not be published.