Baren är ofta navet för en fest, så det är viktigt att det ser ut. Oavsett om du förvandlar din konsol till en drinkstation eller blandar martinier från en mässingsvagn, här är 8 idéer för en trendig hembar.

Toppad med en dynamisk bordslampa och färskt blommor arrangemang, inbjuder en klassisk mässingsdryck vagn gäster att beundra detta rums slående konstverk.

Fotograf: Janis Nicolay

Källa: House & Home Best Decorating Special Issue, 2012

Designer: Nancy Riesco

Detta barskåp från Susur Lees Toronto -restaurang, Lee, ser lika vacker ut som den stängda. För att uppnå ett liknande utseende, jaga en antik byrå i Chinoiserie-stil och lagra den med ett urval av distinkta och färgglada andar.

Fotograf: Angus Fergusson

Källa: House & Home November 2011

Designer: Brenda Bent

Kocken Rodney Bowers stiliga dryckskåp toppas med skålar med säsongsmuttrar och utrustade med funktionella, superdjupa lådor. “Vingglas passar perfekt här och kommer inte att bryta,” förklarar han.

Fotograf: John Cullen

Källa: House & Home November 2010

Designer: Melissa Davis

Att förvandla en konsol till en drinkstation är ett bra alternativ för små utrymmen. Här håller en vacker bricka en cocktail shaker, karafe och seltzer flaska på ett ställe och lämnar gott om utrymme för att sätta upp glas.

Fotograf: Angus Fergusson

Källa: Bästa dekoration av specialutgåva, 2012

Designer: Joel Bray

Ett antikt Demi-Lune-bord gör en idealisk plats för att visa kristalldekanter fyllda med dina favoritåldrade sprit. Sätt mot en slående röd vägg som är grupperad med vintage -brickor, kallar detta viktorianska utrymme ett cocktailfest från 1800 -talet.

Fotograf: Virginia MacDonald

Källa: House & Home October 2007

Designer: Lee Caswell och Blaise Gaetz

Om du bor i ett klimat som tillåter underhållande utomhus (tur dig!), Varför inte ta din ledtråd från Colette van den Thillart, som organiserade rosiga sprit och färskt grönska på ett luftigt glas matbord.

Fotograf: Angus Fergusson

Källa: House & Home juli 2015

Designer: Colette van den Thillart

En antik Biedermeier -byrå ombildas som en bar i Toronto -designern Tommy Smythes vardagsrum. Att placera accenter och konstverk runt facket hjälper skärmen att smälta in i resten av utrymmet.

Fotograf: Michael Graydon

Källa: House & Home December 2009

Designer: Tommy Smythe

En idealisk tillägg till ett bibliotek, studie eller hål, som är fylld med allt du behöver för en tillfredsställande nattklubb. “Det enda som saknas här är cigarrer,” skämtar designern Natalie Hodgins.

Klicka här för mycket mer festliga hemsidéer!

Fotograf: Angus Fergusson

Källa: House & Home October 2013

Designer: Sarah Richardson och Natalie Hodgins

Leave a Reply

Your email address will not be published.