Vi utvärderade Netatmo väderförhållanden station över ett år tillbaka såväl som det har fortsatt att erbjuda oss med en pålitlig metod för att screena samt registrera väderförhållandena vid Automatiserad hem.

Netatmo är integrerad med vår Indigo House -automatiseringskonfiguration såväl som vi verkligen gillar fördelen med att dra sina data i våra hanteringsskärmar. I vår utvärdering förklarade vi systemen som förlitar sig på externa regndata snarare än att använda sin egen sensor men nu som har lösts med introduktionen av Netatmo trådlösa regnmätare.

Den nya plastenheten har en lättläst regnskärm samt meddelar dig det ögonblick som den börjar regna. Du kan använda regnmätningsdata för att identifiera den allra bästa tiden för att vattna din trädgård samt nederbörd bestäms i termer av perioder med nederbörd samt ackumulerad nederbörd.

Modulen använder en tippcontainertyp regnmätare, drivs av 2 AAA -batterier samt kan bestämma från 0,2 mm/h till 900 mm/h med en 1 mm/h noggrannhet. Det är cirka 13 cm brett såväl som med en citerad trådlös variation på 100 m borde erbjuda stor mångsidighet för att upptäcka den allra bästa platsen runt ditt hus för att bestämma nederbörden.

Tillgänglig från Amazon: www.netatmo.com

3 134 recensioner

Netatmo Rain Gauge for Netatmo Weather Condition Station, NRG01-WW
Tillbehör av Netatmo Wise Weather Condition Station (ingår inte)
Åtkomst till realtidsavläsningar av nederbörd i huset direkt via din smartphone
Visa din datahistorik i appen för att spåra ändringar i nederbörd över tid

£ 69.99

köp på Amazon

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Senaste uppdateringen 2021-10-04 / affiliate-länkar / bilder från Amazon Product Marketing API

Leave a Reply

Your email address will not be published.