Om detta är det att förvandlas till en riktigt intressant hemautomationskontroller i molnet.

Den nya IFTTT -kanalen för Honeywells Evohome Smart Home -värmesystem kommer att föra till och med mycket fler användare i veckan.

Nu kan Evohome arbeta med de 134 anslutna produkterna och tjänsterna – från vädertjänster och iOS/Android -platser till kalendrar och till och med sportappar, vilket gör att användare kan ha till och med mycket mer kontroll över sitt anslutna hem – och hemvärme.

Nu kan du förvandla din Netatmo till en väderkompensator för ditt värmesystem till exempel.

Vid lanseringen kommer Evohome -kanalen att ha massor av gynnsamma åtgärder, som kan generera dessa andra “recept” exempel …

Om du lämnar en viss postkod, stäng sedan av uppvärmningen

Om temperaturen utanför sjunker under 5 ° Celsius, slå på uppvärmningen

Om temperaturen utanför stiger över 25 grader, stäng av uppvärmningen

Om det börjar snöa, ställ in ditt sovrum till 22 grader

Om min kalender säger att jag är på semester, ställ sedan in din evohome för att stänga av uppvärmningen

Jeremy Peterson, chef för Honeywells EMEA Home Comfort & Energy Systems Division, sa: ”Vi är verkligen extatiska för att utöka den kontrollnivå som användare kan ha med vår smarta termostat genom att göra Evohome till och med mycket mer anslutna – och det här är bara det början. Med tiden kommer IFTTT -stöd att göra det möjligt för oss att ha en djupare integration och använda Evohome som aktivering för andra kanaler. Till exempel kommer användare att kunna diktera: ‘Om Evohome säger att det är över 22 ° Celsius i barnkammaren, skicka mig ett textmeddelande.’ ‘.

getConnected.honeywell.com: IFTTT.com: Titta först på Evohome

Vill ha mer? – Följ oss på Twitter, som oss på Facebook, eller prenumerera på vårt RSS -flöde. Du kan till och med få dessa nyheter levererade med e -post, direkt till din inkorg varje dag

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a Reply

Your email address will not be published.