AHHH september. Luften är svalare. Skymning kommer tidigare. Vi spricker upp våra böcker och skärper våra pennor. Det finns en specifik 1 januari friskhet om allt, finns det inte? Även om vi inte längre är studenter, finns det ingen anledning till att vi alla inte kan dra nytta av den nya säsongens början för att fräscha upp saker.

Morgnar börjar lite tidigare såväl som varför inte vakna så mycket som den här trendiga djävulen? Dess traditionella fantastiska utseende såväl som polerad svart yta ger en snygg morgonökning. Det allra bästa är att det är IKEA och kostar bara $ 10.

Efter en skål med något hjärtligt (jag gillade den metod som min far använde för att göra gröt på morgnarna) kan du blixtlås till klassen (eller styrelserummet!) På denna retro-utseende cykel. Runt staden är det att ha en vintage -cykel symbolen för hipster chic, men du kan plocka upp denna lila charmare på Sears! Jag säger, om du måste pendla – gör det med Panache!

Nu är det dags att träffa böckerna. Oavsett om du ställer in din trainee-forskningsstudiezon eller utrustar det försummade huskontoret har jag fått några billiga trendiga tekniker upp i min skolhylsa för skolan för dig.

Börja med ett utmärkt skrivbord. Denna X-baserade vackra är ny från West Elm och har ett nedfällbart lock för att dölja all din röran. Men än igen hör jag röran såväl som boho-haphazardness är i, så kanske lämna den öppen?

Om du har beslutat att hålla saker och ting såväl som snyggt i år, göm dig alla dina papper såväl som skräp i dessa vallmo -lagringslösningar, på samma sätt från West Elm. De är till försäljning bäst nu såväl som jag är typ av i som med den här melonfärgen, eller hur?

Klipp ut skrivbordet med smidig belysning samt en färgglad skrivbord blotter. Denna industriella trendiga clip-on-lampa är en av mina favoriter och kan upptäckas på Staples för $ 20! Förutom att denna ganska blekblå Semikolon Blotter verkligen finns i en regnbåge i andra färger samt kommer att jazz upp till och med det mest grundläggande datorskrivbordet för endast $ 18.

Tillbaka till den Boho -saken: Jag gillar att ett skrivbord ser personligt och visa personen som använder den. Du kräver inte ett matchande skrivbord som är inställt för att hem alla dina saker. Jag gillar konceptet att kasta en ny uppsättning HB nr 2 -pennor ($ 1/10) i en knäppa mugg. Den här är från Anthropologie i Toronto ($ 9), men du kan dra ut alla typer av offbeat cup du gillar. Eller slå en sparsam butik!

Inte varje koncept börjar med en ‘Eureka!’ Så få en vävd avfallsförmögenhetskorg (Crate & Barrel, $ 25). Jag ska erkänna att jag inte har en av dessa personligen – ännu! Jag har längtat efter en i månader nu och borde ta mitt eget råd. De ser bara så bra ut!

Och för en extremt viktig fullbordande beröring, producera någon typ av motivationskort. En dag kommer du snart att upptäcka dig själv som bränner midnattoljan samt skakad till ditt (eleganta) skrivbord. När det ögonblicket kommer säger du tack till dig själv för att du fäst upp motivationsbilder, tidningstårar, födelsedagskort samt tillflyktsna. De kommer att återuppliva såväl som att återuppliva dig samt hjälpa dig att påverka dig att penna den magnum opusen.

Få en ton av detta läckra såväl som skiktade anslagstavla av min goda vän Sabrina Linn (stylist till stjärnorna).

Fotokrediter:
1. {Frolic!} Blogg
2. Ikea Dekad väckarklocka
3. Sears Mongoose Monteray Cruiser
4. West Elm Flip Desk
5. West Elm House Office -lagringsfack
6. Staples Catalina Illumination Swing-Arm Lamp
7. Semikolon Desk Blotter, från vårt nummer från mars 2009, fotografering av Felix Wedgwood
8. Staples HB nr 2 pennor
9. Anthropologie Pressed Flowers Mug
10. Crate & Barrel Sedona avloppskorg
11. Sabrina Linn’s Loft, från vårt augusti 2009 -nummer, fotografering av Michael Graydon

Leave a Reply

Your email address will not be published.