Österrikisk hemautomation Specialist Loxone har i morse lanserat sin senaste controller, Miniserver Go.

Riktad kvadrat på retro-fit-marknaden kan GO kommunicera kabelfri med upp till 128 enheter med 868MHz Loxone Air Wireless Technology (915MHz ISM Band Region 2).

Vi har haft en chans att prova ett förproduktionsprov av den lilla styrenheten (90 x 90 x 20 mm) och det är ett mini-underverk.

GO drivs från en 5V -mikro -USB och med en typisk kraftförbrukning på bara 1,3 watt är den inte bara grön i färg. Enheten ansluter till ditt nätverk via Ethernet och det finns en Micro SD -plats och en Loxone -länkkontakt också.

Loxone -enheter kan styras från en normal ljusbrytare, KNX -switch, PC / MAC webbläsare, pekskärm, iPad, iPhone eller Android -smartphone.

Vi testade att gå från iOS -appen och hittade, till skillnad från någon annan smart hemteknik, den var snabb och lyhörd. En press på vår smarttelefon pekskärm resulterade i att de färgade lysdioderna i vår testrigg svarade nästan direkt.

Alla verkar producera trådlöst kontrollerade glödlampor i dag, men Loxone är inte bara här för att kontrollera dina lampor. Istället vill de tillhandahålla en enhet som kan föra samman många av dina hemsystem under en enda app. Deras kraftfulla Windows -programvara gör att du kan programmera makron och logik för att kontrollera nästan allt du kan tänka på.

Från grundläggande switchar och utanför hyllenheterna, till din PV -inverterare, kan allt kombineras till ett smart system som är enkelt att använda och kostnadseffektivt också. Detta innebär att en enda, enkel rörelsedetektor eller switch inte bara kan styra belysning, utan också larmsystemet, uppvärmning, musik och så vidare. Säg adjö till isolerade enheter!

Loxone säger att de nu har över 20 000 miniservers som används i över 60 länder över hela världen och de lovar mer trådlösa luftmoduler i verken också. Miniserver Go finns nu för £ 250 från Loxone Store.

loxone.com: iOS -app: Android -appen

Vill ha mer? – Följ oss på Twitter, som oss på Facebook, eller prenumerera på vårt RSS -flöde. Du kan till och med få dessa nyheter levererade via e -post, direkt till din inkorg varje dag

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a Reply

Your email address will not be published.