personliga konsulter Carrie McCarthy samt Danielle Laporte, författare till Style Statement: Online av din egen design, dela motivation samt koncept för att producera ett hus som visar det sanna du.

Steg 1: Använd din finaste varje dag

Livet är lika bra att vänta på ett speciellt evenemang för att dra ut din finery, dina skatter, din glans och dina största hälsningar. Vad håller du bort för specialevenemang såväl som företag? Dina höga trådräkningar, dina bivaxljus, din värdinna med den mest generositet? Vad utgör en speciell händelse för dig, liksom exakt hur ofta kommer de speciella tiderna på väg?

Veckans avsikt: Bestäm tre saker som du håller fast eller undangömt som “dyrbar.” Främja dem till vardagsspecialstatus. Gör ett äkta språng. Dra ut de antikviteter som du vill skicka ner – livet är kort. Ta ut fineriet från porslinskåpet. Gå vidare, använd dina fantastiska rätter ikväll och ha vatten i en bägare – även om affärer inte kommer över. Att sätta lite mycket mer skatt på din dag påminner dig exakt om hur viktig din njutning är.

Steg 2: Kom ihåg att billigt är kostsamt på lång sikt

Varför köpa två gånger när du kan köpa en gång? ägna såväl hög kvalitet som det förbinder dig.

Du väljer: Tre billiga kuddar som du köper till försäljning. Du känner för att “de kommer att göra” för lite stans av inredning. Även snart är de diskett såväl som trötta. Övergripande kostnad: Cirka $ 150 dollar – som du också kan donera till Goodwill -butiken, eftersom det är där dessa kuddar är på väg ändå. Eller: en tung, rik textilkudde, linne eller siden, kanske till och med antik, handgjord i Paris eller Toronto eller Marocko. Det skulle ta lång tid att upptäcka det (perfektion tar vanligtvis ett tag.) Kostnad: cirka 150 dollar – en dyr kudde för många av oss. Förutom när du går in i ditt vardagsrum ser du ett strö av kvalitet, hantverk, fantastisk stil – ditt konstgjorda val.

Det är mycket bättre att ha färre saker av hög kvalitet än låg kvalitet. Jeopardize kramar verkligen din stil.

Veckans avsikt: Tål frestelsen att fylla tomma utrymmen. Var särskilt medveten om fyndhöjningar. Gör en lista över hur hög kvalitet känns, verkar som såväl som för dig. Håll ut för det allra bästa och behandla det väl när du upptäcker det. (Och krav vi anger det? Den här lektionen gäller mycket mer än bara kuddar.)

Steg 3: Förstå den gudomliga ordförandens gudomliga lagstiftning

Här är en radikal uppfattning: Tänk om du verkligen gillade, till och med uthärda varje materiell sak i ditt eget liv? Vad händer om kvaliteten, formen, färgen, funktionen och känslan av de saker du hade gett dig tillfredsställelse, stolthet och glädje?

Carrie var inredningsarkitekt i flera år. Många tid hade hon stött på människor som höll fast vid futons och utmattade gamla stolar långt efter att universitetsdagarna hade gått. “Bli av med det,” skulle hon råda. “Tja, vi ogillar det men vi kräver verkligen det.” “Släng det.”

Gå in i den fantastiska ordförandens gudomliga lagstiftning.

När du släpper saker du inte älskar producerar du område för saker som du gillar att dyka upp. Även om det är “användbart”, fyller det en “tom” plats, det var en gåva, det varvdes, dyrt, importerat, exotiskt eller om du verkligen gillade det när du på en tid – om du inte gillar något i ditt utrymme, Det drar dig ner. Det här handlar inte om gammalt eller nytt eller vad du har råd, det handlar om exakt hur saker får dig att känna.

Veckans avsikt: Bestäm de “gamla stolarna” i ditt liv som du gör mål med och bli av med dem. Du kanske måste sitta på golvkuddar ett tag men du kommer att bo i möjlighet istället för att äventyra och ångra. liksom du förstår vad som kommer att hända? Den “stora stolen” du önskar kommer att dyka upp. Din granne kommer att bli av med en stol som de inte gillar så bra som det kommer att vara den fantastiska ordföranden för dina drömmar. Eller så får du en höjning nästa vecka och skäm bort dig själv med en ny fantastisk stol. Eller så kommer du att upptäcka det på en bilresa – äntligen! Din fantastiska stol, oh-så värt att vänta.

Tillfredsställelse och nöje känns helt rätt.

P.s. Rensa ansvarsfullt. Förtjänande vänner, välgörenhetsbutiker såväl som skyddsrum är mycket mer användbara än deponier.

Leave a Reply

Your email address will not be published.