En familjemedlem nybörjare i stilkretsar, design*svampbloggskapare Grace Bonney etablerar sig snabbt som en betrodd förespråkare för stor smak-särskilt för den budgetinriktade uppsättningen. I så mycket som tio bloggartiklar varje dag vände den södra kvinnan dedikerade Brooklynite delar kreativa gör-det-själv-tips, smyga tittar till inspirerande hus såväl som smarta, kostnadseffektiva makeover-idéer. Webbplatsen lockar 40 000 besökare varje dag – liksom antalet växer.

Bonney introducerade Design*Sponge 2004 som en metod för att integrera sina två passioner: komponering och design. Hon hade just återvänt till New York efter att ha avslutat en examen i konst såväl som konsthistoria i Virginia, liksom hon behövde utesluta från sin otillfredsställande daguppgift i PR. “Jag ville utveckla min portfölj och etablera min röst,” säger hon.

Hennes timing kunde inte ha varit bättre. Strax efter lanseringen kom New York Times och ringde om en berättelse om den nya bloggrörelsen. “Trots att inlägget inte var oerhört positivt, sköt webbtrafiken upp,” säger hon. “Det hjälpte cementdesign*Svamp som en del av de ursprungliga fem bloggarna, liksom det har gett oss en specifik nivå av trovärdighet som jag är tacksam för varje dag.”

När Bonneys på internetportföljen växte, så gjorde hennes arbete med A-listpublikationer inklusive hem och trädgård, mycket bättre hus såväl som trädgårdar samt hemliga hem. Hon var också en bidragande redaktör på den mycket älskade utsmyckande tidningen Domino innan den stängde.

När det gäller New York Times har de också kommit en lång metod-liksom nu som nu som en källa för stiltrender. House & Home: Vad är dina mycket älskade bloggar eller webbplatser?

Grace Bonney: Jag gillar matbloggar som Mattbites, Orangette, 101Cookbooks, samt choklad samt zucchini. För design, jag gillar Oh Joy!, PoppyTalk, bok efter dess omslag och överklagande varje dag.

H&H: Var väljer du inspiration?

GB: Jag gillar trainee -designers, så jag tillbringar så mycket tid som möjligt för att gå till regionala stilmässor såväl som praktikplatser.

H&H: Exakt hur förklarar du din stil?

GB: Jag är extremt Brooklyn-baserad. Jag gillar att blanda gamla med nya, såväl som blandar vintage saker såväl som mönster. Det finns en del av mig som alltid kommer att acceptera klassikerna med en vridning av preppiness som läggs till i.

H&H: Hur är ditt hus?

GB: Det är en blandning av vintage möbler samt grunder från butiker som IKEA. När budgetplanen tillåter investerar jag i vintage eller antika delar som har karaktär, men att vara unga och leva på en budgetplan indikerar att jag gör en hel del IKEA-uppgradering och DIY-ing. Jag gör en hel del saker.

H&H: Vilka är dina bästa idéer för att utsmycka en budget?

GB: Gör det själv. Så massor av framstående husmönster dupliceras snabbt med dina egna två händer, lite fritid och lite pengar. Jag har ägnat hela delar av min webbplats till att visa upp utmärkta husuppgraderingar som besökare gjorde själva. De är levande bevis på att i tider som dessa kan du fortfarande modifiera och utsmycka ditt hem utan att det kostar en förmögenhet. ReupOlster -stolar eller kuddar på egen hand. Nästan alla kan göra om grundläggande matsalstolar med en väsentlig pistol och tyg. Genom att lägga till såväl pops av färg som mönster på mindre platser behöver du inte spendera fantastiska pengar för att få en känsla av att du har uppdaterat ett rum. Gör någon typ av målning själv, såväl som slutligen, luta dig i sparsamhetsbutiker, eBay och utmärkta i internetmaterialbutikerna.

H&H: Vems stil beundrar du mest?

GB: Dorothy Draper. Hon är den här södra flickans idol. När jag var liten åkte jag till ett sommartid i West Virginia bredvid Greenbrier Hotel som hon designade. Jag kommer aldrig att komma ihåg den kvällen vi tillbringade där-färgerna, mönstren såväl som större än livet i hennes stil lämnade ett starkt och varaktigt intryck.

H&H: Vilket land upptäcker du mycket fängslande ideal nu?

GB: Jag tror att Australien såväl som Mexiko skapar extraordinära konstnärer. De är ganska annorlunda från varandra, men jag gillar metoden samtida konstnärer från båda länderna informeras av sina infödda kulturer. De arbetar med starka färgpaletter som verkar färska såväl som intressanta för mig, liksom en välkommen modifiering från alla datorgenererade bilder som finns i min inlämningsmapp.

H&H: Vad får dig att komma ur sängen?

GB: Hoppet såväl som möjligheten att upptäcka nästa utmärkta sak. Jag tycker verkligen om begreppet att kunna upptäcka någon som har arbetat någonstans på andra sidan världen, samt koppla dem till en publik som kommer att gilla och uppskatta vad de gör.

H&H: Vilka är dina ritualer hemma?

GB: Morgonte i min Brooklyn -mugg från [Design Shop] Fishs Eddy, siktar med min konst samt hantverk vid lunchen och försöker hitta bitknappar eller frimärken till utilize på utskick för den dagen. Förutom den glada dansen som kommer från att hitta, såväl som kodning, är ett dags värde av utmärkt material för bloggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.