Vi har precis fått nyheter om en mängd uppdateringar över Comfort Wise House Alarm System. Det mest anmärkningsvärda av allt är nyheten att Comfort II: s CPU nu är baserad på flashinnovation (från firmware 5.xxx på). Detta innebär att ny firmware kan laddas ner av Comfigurator, Comfort Software -applikationen (senaste version 2.2.1). Du kommer också att kräva UCM05, som är den nya flashbaserade ersättningen för UCM01. Här är några andra nyheter för komfortanvändare.

“Soluppgång/solnedgångstider/sommartid
Komfort firmware 5.110 såväl som ovan har soluppgång/solnedgångstider som laddas ner från komfigurator baserat på din plats, stad eller koordinater. Det kommer att finnas en soluppgång såväl som solnedgångssvar som kan utföra åtgärder vid rätt tider, såväl som en nattflagga är inställd efter solnedgången för att möjliggöra inspektion genom andra åtgärder. Detta tar hänsyn till dagsljus kostnadsbesparingstid. I själva verket kommer komfort omedelbart att ändra klockan för sommartid på rätt dagar, t.ex. förra söndagen i oktober samt april, eller lämpliga datum i andra länder.

EN50131 / PD6662 efterlevnad
Komfortdelnummer CP9000-ELT/EN03, som överensstämmer med EN50131 Europeiska krav för inkräktarlarm (PD6662 i Storbritannien) erbjuds nu för att beställa. Detta behöver knappsatser med olika firmware, betecknade KP03E (utan LCD) samt KP04E (med LCD)

National Self-Build & Renovation Center
Cytech kommer att fortsätta att delta i Associated House Automation samt säkerhetsutställningar i Storbritannien. Vi har också en långsiktig ställning på den nationella självbyggnaden och renoveringscentret i Swindon-www.mykindofhome.co.uk

Var man kan köpa

I UK:
Den kloka alarmbutiken www.smartalarmshop.co.uk

Teatro di Vita Ltd www.home-control.co.uk

I Irland:
ID Electronic Solutions www.wiredhome.ie

Komfort individ och tekniska forum www.comfortforums.com

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a Reply

Your email address will not be published.