Välkommen till shownoterna för avsnitt 15 i Young Home Like har en podcast. I den här veckans avsnitt pratar vi om college -praktikanter som fångar nationellt intresse med sin eleganta sovsal, liksom vi delar där vi höstar i denna tvist (och öppnar upp våra egna erfarenheter med college -bostäder). Vi får också några fantastiska stilrekommendationer från HGTVs Vern Yip, samt spill våra allra första intryck av att tillfredsställa Emily Henderson för första gången. Vi nörd ut över ett klokt hus vi besökte, samt upptäcker en svår lektion om varför ris ofta inte är din vän.

Du kan ladda ner det här avsnittet från iTunes, Google Play, Stitcher och Tunein Radio – eller lyssna på det nedan! Använd sedan den här sidan för att kolla in länkar, anteckningar eller bilder som vi refererade till.

Vad är nytt
Våra föredragna videor

Ovan är den fruktansvärda Instagram -bilden som vi knäppte med Emily Henderson efter HGTV: s bloggförfattare Block Celebration förra månaden i NYC. Det är hennes mycket bättre version ovan (här är vår), eller så kan du se vackrare bilder av evenemanget (knäppt av den professionella fotografen Andrew Federman) nedan.

Vi påpekade också några “smarta hem” -produkter som våra kompisar använde. Här är deras videodörrklocka såväl som deras smarta, färgförändrade glödlampor (eller bara de vita versionerna om det är mycket mer din hastighet).

Vad är inte

Här är den novogratz -boken som Sherry gick om, Downtown Chic. De publicerade också en uppföljning som heter House av Novogratz, liksom det finns en ny som kommer ut nästa månad som heter Beachside Bohemian som vi redan har förbeställt. Du kan också se en hel del av deras arbete på deras webbplats.

Och när vi talar om tillfredsställande designers, här är några bilder av oss som tillfredsställer Bob samt Courtney Novogratz på vår extremt allra första boksignering någonsin i Cincinnati redan 2012.

Vern Yip Voicemail

Verns nya bok, Design Wise, är ute (imorgon!) Såväl som den ser ut att vara full av ögongodis samt fantastiska funktionella råd.

Han har också en rad tyger som du kan inspektera från hans webbplats.

Snygga sovsalar

Du kan inspektera bilden av Ole Miss som blev viral tack vare detta BuzzFeed -inlägg (och se mycket fler bilder av det i det här inlägget från Cosmo).

Du kan se andra exempel på eleganta sovsutrymmen i denna runda från New York Magazine.

Och som utlovat kan du nedan se en bild av Johns utrymme i hemmet han bodde i (den som var ett tidigare kök). Den enda dokumentationen vi har av detta är ett konstigt “fotokollage” som gjorts tillbaka på dagen. Du vet, innan panoramiska bildtagning iPhones (och under hans kross-på-Britney-spears-fas).

Tyvärr kan vi inte upptäcka fotot av Sherry’s denim täckta och guldfiskduschdäckta sovsal, men vi kommer att lägga till det här om vi någonsin stöter på det.

Vi gräver

Här är några av de legitima Bookends Sherry’s Digging (eller äger, i situationen för en specifik vit keramisk djur-esque): 1 | 2 | 3 | 4 | 5

Och just här är de grundläggande metallen som vi hänvisade till också (som du troligtvis kan gömma dig inom den sista boken för att stabilisera allt, samt sedan placera en vas eller annat lättare objekt i slutet bara för dekorativa ändamål).

Här är Mary Roach -boken, Grunt, som John är mitt i Nerding Over. Om du vill dyka in i andra av henne, är det, såväl som bonk är några av våra andra favoriter.

Åh, liksom här är “ris-skosionen” som inträffade när vasen tippade över. #hoppsan

PSST- Försöker hitta något vi har grävt i ett tidigare avsnitt, men kom inte ihåg vilka showanteckningar som ska klickar på? Tja, här är en masterlista över vad vi har grävt från alla tidigare avsnitt.

*Den här sidan består av affiliate -länkar

Fler artiklar från Young Home Love

Leave a Reply

Your email address will not be published.