hälso- och hälsofördelar

Hot Tubs har en långvarig meritlista av visning av ångest och spänning. U.S. National Arthritis Association såväl som National Sleep Foundation tror att badtunna masserar tillför terapeutisk lättnad för artritisk smärta och sömnlöshet.

Underhåll

Den desinfektionsnivån måste kontrolleras ungefär 30 minuter innan du använder badkaret, såväl som pumpsystem måste rengöras samt servas på rutinbasis samt dusch eller bada innan du använder din badtunna; Det kommer att underlätta rengöringen av vattnet. Många badkarproducenter föreslår att klor används i det faktiska badkaret, men för dem som hellre vill behandla sina badkar med ett mycket mer naturligt filter än brom, vilket är snarare en stark kemisk, naturlig kolfilter är nu vanligtvis tillgängliga.

Typer av badtunnor

Allspa, en badtunna leverantör i Surrey, levererar badtunnor samt bad spa till Hampshire, Wiltshire, Sussex, Middlesex samt London – klicka här för att se deras sortiment.

Gjutna badtunnor

Dessa “spa” finns i olika storlekar, med gjutna loungstolar samt kraftfulla jetflygplan samt filtreringssystem. De kan installeras ovanför marken eller under en däckyta samt har vanligtvis grundläggande kemiskt underhåll såväl som rengöringsprogram. Utanför underhållet är ungefär dubbelt så kostsamt som uppvärmning samt att använda badkaret inomhus, vilket anges till kostnaden på exakt samma sätt som att lämna en glödlampa på 24 timmar om dagen. Lämplig stil för inomhus badtunna installation är oerhört viktig, eftersom fuktighet, våthet och framtida läckor är avgörande överväganden. Ungefärlig prissättning börjar på $ 6 000 för ett 3-4 batedstorlek.

Bärbara badtunnor

“Mjuka” badkar är “go-allwhere” badtunnor gjorda av vinyl i marin klass som pluter ideal till ett utlopp för dem med jet/filtreringssystem. Vanligtvis används utomhus, kan dessa badkar verkligen installeras nästan var som helst, även inomhus. Mjuka badkar, som erbjuds i en mängd färger, passar så mycket som sex vuxna. Badkar börjar på cirka 3 000 dollar.

Vedeldade badkar

Inte för de otåliga, vedeldade badtunnorna har aluminiumspisar som utvecklats ideal i badkaret och tar cirka 2 till 4 timmar för att värma. Fyll kaminen med trä, stimulera en stor avslutning såväl som på några timmar såväl som en rörelse av badkaret, kommer du att ha en underbar, varm, landsstil hälsoklubb med bruset från en avslutande knakande vid din sida. För bara utnyttjande är dessa vedeldade badkar ett utmärkt tillskott till ett land eller en fritidshus. Till att börja med produceras för platser utan elektricitet, var stilen på en aluminiumspis nedsänkt i badkaret såväl som praktiskt, och blev av med kravet på kraft, till skillnad från traditionella system. Träeldade badkar börjar på cirka 2 400 dollar, totalt med träbänkar, en drinkhylla, trästeg och täckning. Underhåll av vedeldade badtunnor är ganska enkelt. Eftersom det inte finns några rör eller VVS kan vatten ändras efter ett antal användningsområden. Kemiska kit såväl som till och med filtersatser finns tillgängliga, beroende på exakt hur vanligt du vill modifiera vattnet. En grus “foundation” -kudde samt att sätta badkaret på en träram är allt som behövs för installation. Badkaret får inte sitta direkt på marken, eftersom träet kan ruttna om det sitter på fuktig jord.

Installationstips: Låt ett dräneringsrör installerat bara för badtunnan. Normalt installeras kranar nära badkaret, vilket gör det till en bris att fylla den med en kort slang. Emellertid kommer ett dräneringsrör bredvid kranarna att underlätta att tömma badkaret och kommer att skära ner möjligheten till läckor genom att bara tömma badkaret med en slang sträckt ut på gården.

Leave a Reply

Your email address will not be published.