Fac Fact: 17 är ett primtal! Vet du vad mer är kul? Show Notes för avsnitt 17 i Young House Love har en podcast, som du officiellt har hittat. I den här veckans avsnitt är vi glada över att chatta om ett enormt projekt hemma som vi har arbetat med (vi spiller bönorna om det här först!). Vi hjälper också en lyssnare som letar efter snabba och billiga sätt att fylla hennes tomma väggar-inklusive några av våra favoritkällor och enkla knep för budgetvänlig konst. Dessutom delar vi en teknisk uppgradering som gör att vi kan vara latare i sovrummet, redskap för en väl hydratiserad oktober och mulla över årets färgfärg 2017.

Du kan ladda ner det här avsnittet från iTunes, Google Play, Stitcher och Tunein Radio – eller lyssna på det nedan! Använd sedan den här sidan för att kolla in länkar, anteckningar eller foton som vi refererade till.

Vad är nytt
Våra favoritvideor

Det händer! Kom ihåg tillbaka på flyttningsdagen när vårt kök såg ut så här …

Tja, vi gjorde lite uppdatering under åren, men vi kan äntligen skrika från hustakarna “Ding, Dong, det falska tegellaminatgolvet är borta!” Och vi tänkte att alla som berör den här sidan är värda ett ben i form av en sniktitt vid en del av förstörelsen. Så som är där är det:

Vad är inte

Här är Sherwin-Williams tillkännagivande av deras 2017-tillkännagivande 2017, beredd Taupe (säger det tre gånger snabbt).

Och här är några av de andra färgerna på året som vi nämnde: Vintage Wine, Coral Reef, Aloe, Lemon Sorbet och frisk luft.

Lyssnarfråga

Du kan alltid hitta några av våra favoritbudgetvänliga konstprojekt i vår bloggs konstarkiv, liksom i vår första bok (kolla in kapitel 6, “Hang”)

Och här är några av de speciella projekten vi nämnde:

Använda en kalender för konst

“Bakgrund” En vägg med ramar

Hur man hänger en gallerivägg: Använd en stor pappersmall, i ett rutnät, med små pappershållare eller bara vingande den

Några mycket prisvärda, men stora kontokonst

En enkel, stor DIY -målning

Prisvärda postkortshyllor

Om du är nyfiken på en del av den budgetvänliga konsten (eller andra väggfyllmedel) som vi gillar nyligen-här är ett snabbt sortiment (av vilka många är under $ 40): 1/2/3/4/5/6

Vi gräver

Bilden ovan visar nattdukarna som vi refererade till med “Touch Strip” (aka: Snap -armband) på baksidan. Du kan hitta dem här på Joss & Main eller här på Wayfair (ibland löper Joss & Main Links, så vi inkluderade båda).

Och här är beröringssatsen från Amazon som lovar att låta dig eftermontera något av dina lampor. Märk oss på Twitter eller Instagram om du har provat det!

Sist men inte minst, om du vill gå med mig till Aquatober – här är hela historien bakom det och min stellar grafik nedan.

PSST-sökning efter något vi har grävt i ett tidigare avsnitt, men kommer inte ihåg vilka showanteckningar som ska klickar på? Tja, här är en masterlista över allt vi har grävt från alla tidigare avsnitt.

*Det här inlägget innehåller affiliate -länkar*

Fler meddelanden från Young House Love

Leave a Reply

Your email address will not be published.