Det är i mitten av juni, men här i redigeringsavdelningen arbetar vi med att avsluta septemberutgåvan, liksom en specialutgåva med fokus enbart på kök och bad, som träffar tidningskiosker den 13 augusti. Det är kul att titta på något sätt av de nya apparaterna, inventarier och hårdvara på marknaden. Det finns alltid ny teknik, trender och idéer. Nyligen blev jag omedelbart lockad av en sådan trend i fixturer som får fart och variation-golvmonterade badkar.

När utrymmet är tillåtet är det alltid ett vackert alternativ att välja ett fristående badkar när du planerar en reno eller skapar ett nytt utrymme. Men utöver badkaret måste du också överväga hur det kommer att fyllas. Det finns några alternativ, men min mycket älskade är en golvmonterad kran. De lägger till ett fantastiskt skulpturellt element till alla badrum. Och med så massor av på marknaden finns det en för varje designstil.

Dessa versioner från Axor (vänster) och LeFroy Brooks (höger) är på mycket mer standardsida. Jag älskar den böjda, gamla världen känsla av duschen hanterar och knoppar. Naturligtvis måste du mycket noggrant överväga stilen i det omgivande duschrummet innan du väljer den perfekta kranen.

Volare från Aquabrass (vänster) och Axor Massaud från Hansgrohe (till höger) är tillräckligt moderna för ett elegant och basbadkar, och svåra vinklar sätter dem förutom resten.

Här är två mycket mer om den moderna änden av spektrumet. Axor Citterio från Hansgrohe (vänster) och lockelsen från Grohe (höger).

Se vår duschrum Design & Decorating Guide för mycket fler idéer, från kranar och sänkor till duschplattor och golv.

Fotokrediter: 1. Aquidneck Properties, Ricketsons Pount Project2. House & Home januari 2011 Utgåva, fotografering av Chris Tubbs3. HANSGROHE INTERNATIONAL4. Schwartz och arkitektur5a. Axor Montreux, Hansgrohe International, med hjälp av tréndir5b. Lefroy Brooks6a. Aquabrass6b. Axor Massaud, Hansgrohe International7a. Axor Citterio, Hansgrohe International7b. Allure, Grohe

Leave a Reply

Your email address will not be published.