Jag gillar en fantastisk förkläde i ett kök. De används när de används för att vara en “specialobjekt” som du var tvungen att beställa, men nu kan du till och med upptäcka dem på IKEA (naturligtvis).

Jag gillar utseendet på ett smidigt förkläde i rostfritt stål i par med traditionella skåp, som i förra årets Princess Margaret House Lottery Showhouse (ovan).

Jag som en traditionell gjutjärnsvask installerad i ett modernt kök – det handlar om enkla kontraster.

Förklädesänkor är en utmärkt metod för att bryta upp en expansiv bänkskiva eller lägga till en kontaktpunkt till ett kök.

Kohlers Alcott Fireclay Tile-in-diskbänk erbjuds vanligt eller i två härliga mönster som ser utmärkt ut i nästan alla typer av kökstil.

För mer inspiration i köket, se Lynda Reeves ‘Renovering Bild Gallery.

Fotokrediter: 1. Hem & House October 2007 -nummer, fotografering av Michael Alberstat2. Hem & House April 2010 -nummer, fotografering av Michael Graydon3. Hem & House May 2009 -nummer, fotografering av Stacey Brandford4. Hem & House mars 2010 nummer, fotografering av Michael Graydon5. Alcott Tile-In Sink (K-14571-T6), KOHLER6. Hem & House Makeovers SIP 2008 -nummer, fotografering av Ted Yarwood7. Hem & House May 2007 -nummer, fotografering av Janis Nicolay

Leave a Reply

Your email address will not be published.