som visste att jag publicerade en liten bild på Instagram med Clara skulle starta en Tell-Me-More-About-the-Bangs-vanvidd? Ni människor är en nyfiken gäng och kräver ett inlägg om mitt hår. Haha. Det fanns till och med konspirationsteorier om att de inte var riktiga och jag drog en Kim K på er människor genom att vända min hästsvans och förfalska dem. Rolig! Men de är faktiskt verkliga. Kan inte säga samma sak om mitt bröst (bara skojar). Jag gick precis av soffan på lördag eftermiddag, gick in i duschrummet och klippte dem, kom tillbaka ut och satt på soffan och väntade på att John och Clara skulle märka. De tycktes inte tänka på dem (i själva verket sa John att de fick mig att se “ung och het” så jag tar det) och de täcker mycket bekvämt mina rynkor i pannan. Så … poäng!

Eftersom jag klippte dem i duschrumspegeln helt själv, är de absolut inte perfekta, men de verkar passera som faktiska lugg i verkliga livet, snarare än att se ut som ett barn som tog köksaxen till hennes huvud. Och med tanke på att många (många) av er krävde en handledning, här blåser hon.

Jag antar att vi måste kalla detta systerinlägget till How-i-Cut-John’s-Hair-inlägget som jag delade här. Det är ganska enkelt så ganska ärligt den mest besvärliga delen var att få dessa bilder tagna. Gah, jag är hemsk på att posera för John. Så det gick något så här:
Våra favoritvideor

John: Klicka på, klicka, klicka på “Behöver du något annat?”

Jag: ”Ahh, det här är dumt. Glöm det! Var gjort.”

John: ”Vad? Jag tog bara tre foton? Du säkert?”

Jag: ”OK, hur är det med en så här? Ahh, för nära. Backa upp! backa upp! Kanske måste vi få en lins för att göra mitt ansikte konstigt suddiga. ”

John: “Um … OK. Så vi är klara? ”

När det gäller den faktiska tutorialen går det så här:

Allt jag gjorde var att dra håret framför som jag trodde måste vara lugg (vilket gjorde en mjuk krökt form vid kronan) framåt och sedan drog jag resten av mitt hår tillbaka i en hästsvans för att hålla det ur vägen. Mitt hår kan se tvetydigt vått/torrt ut på bilden ovan, men det är helt torrt.

Vilket leder oss till steg 2 …

Jag tittade upp några bilder på Google av personer med trubbiga lugg bara för att märka var de slutade. De som jag gillade mycket slags betade ögonfransarna (bra jag såg med tanke på att min första instinkt skulle ha varit att klippa dem ovanför mina ögonbrynen- eeks!). Sedan klippte jag dem torra medan jag tittade i spegeln med den del av håret som jag delade ut bara floppade framför mitt ansikte. Att klippa dem torrt är avgörande för mig med tanke på att vått hår kan se tyngre och längre och sedan torka och krympa upp och därmed förstöra ditt liv. Det är lite dramatiskt, men det kan absolut dra en snabb på dig, så torrt hår verkar fungera bäst för att hamna med lugg i den faktiska avsedda längden.

Sedan doppade jag huvudet i diskbänken för att få alla våta lugg och använde en blåsor för att blåsa dem torra framför mitt ansikte. Detta var värdefullt eftersom efter att jag torkade dem några långa stragglers stickade ut och jag snäppte dem rakt över för en mycket mer trubbig look. Jag har en absurd cowlick, så jag försöker att inte vara galen på hur de faller. Även om det på denna Instagram-bild var en rolig comb-over-effekt på tanken på att några från andra sidan av mitt huvud dansade över till den sidan (därmed de få gissningar att detta var en bang hoax antar jag, haha).

Tack vare den ovannämnda kåpan drar jag dem ofta ut så här. Bara om det är fuktigt och de blir vanvittiga. Ledsen för det här dåliga självporträttet, jag var förbi förlägenhetspunkten efter att ha poserat för John, sett de bilder han tog, raderade dem i skräck och sa till honom att backa ut ur rummet långsamt medan jag viskade ”Det är inte ditt fel, det här är bara Så awkwaaaard. ”

Jag kan fortfarande fästa dem alla tillbaka med två små bobby-stift och gunga min vanliga gamla ponny (vilket jag gjorde i går kväll för att Austin signerade med tanke på att det var galen regnigt och mitt hår + fuktighet = Frizz-Fest 2013). Så jag antar att jag får tre utseende från den här lilla snip-festen: 1) trubbiga lugg, 2) delade lugg och 3) inga lugg på något sätt tack vare fru Bobby och hennes Pal Pins.

Hur som helst, jag hoppas att den här snabba lilla tutorialen hjälper någon där ute att spara lite pengar på en bang trim eller något. Eller bara ger er alla ett gott skratt över hur orolig att fånga dessa foton faktiskt var för mig. Det kanske låter galen men jag är van vid att ta bilder av huset, inte min mugg. Så det tog mig idealisk tillbaka till foton för gymnasiet och jag var helt klam och udda om det. Allvarligt visste jag inte var jag skulle titta, hur jag skulle le, det var en röra. Någon annan som hanterar några DIY -frisyrer hemma? Eller gungar några nyförstörda lugg? Berätta $ Herdog allt om det.

Fler artiklar från Young House Love

Leave a Reply

Your email address will not be published.