2016 var ett intressant år, för att säga det mildt. Mellan att starta en podcast, köpa ett strandhus, skapa en målarbok och ta på sig olika projekt här och därefter, det fanns massor av första. Så vi trodde att vi skulle avsluta 2016 med en snabb sammanfattning av årets höjdpunkter.

Att toppa listan som våra många minnesvärda rumsmakeover var denna snabba rymd-tema sovrumsuppdatering som vi gjorde för en lokal familj vars unga barn Mason gick bort plötsligt (sovrummet som han delade med sin äldre bror Hudson behövde en återupplivning så att det Hudson kunde arbeta för att sova där igen). Vi har hållit kontakten med familjen via Facebook, så de har varit på våra sinnen ofta under året, och vi är så tacksamma att vi fick träffa dem.

Förmodligen en nära sekund för många minnesvärda är lärarens lounge -makeover som vi lindade sig bäst innan skolan började. Det presenterade några av de mest ovanliga utmaningarna för alla projekt vi någonsin har gjort (hur designar du runt en stor blå Pepsi -maskin ??), men vi älskade att ha chansen att göra ett utrymme som såg ut och fungerade bättre för denna lokala allmänhet grundskola.

Vårt andra pågående “utanför huset” -projektet i år har hjälpt Sherrys bästa vän på 16 år och min kusin träna till deras nya plats. Ja, de gifte sig med varandra för flera år sedan efter att vi introducerade dem, och de flyttade ner på gatan från oss i sommar (mer om det i Podcast avsnitt nr 3), och du kanske har fångat denna lilla uppdatering som Sherry gjorde i deras sons rum av Dela upp en täcke i två.

Och naturligtvis fanns det många förändringar runt vårt eget hus i år. Heck, till och med glömde vi praktiskt taget att vi startade 2016 med slutförandet av vårt belöningsrum, inklusive spikning i trägolven själva, installerade skåp och flytande hyllor och skapade en trådfri plats för TV: n.

Ungefär denna tid förra året var det fortfarande ett oavslutat lagringsutrymme, och det har blivit en så naturlig förlängning av vår övervåningen att det är svårt att komma ihåg en tid som vi inte bara kunde gå in där och sparka tillbaka på supersofan för filmnatt.

Och bonusrummet följdes snabbt av en annan stor renovering: vårt nya kök!

Översynen av detta utrymme och de många förbättringar som det har gjort till vår dagliga är inte svåra att glömma. Det finns de uppenbara estetiska uppdateringarna …

… Men det har också varit en enorm funktionell uppgradering, tack vare en mycket mer hårt arbetande layout och någon större kabinettorganisation, som båda effektiviserar måltiderna (och att få ut dörren, tack vare det dolda mudrummet). Vi delade också fem köksrenoveringsfel som vi gjorde (så att du inte behöver) vilket förhoppningsvis kommer att vara till nytta för någon annan som planerar en stor rumsöversyn.

Tillsammans med Kitchen Reno uppdaterade vi också vardagsrummet med dessa DIY-inbyggda bokhyllor som var den sista glasyren på vår långa (och efterlängtade) renovering.

Vårt hem såg också några mindre uppdateringar i år – som att omfamna beige (trodde aldrig att vi skulle skriva om det!) Genom att måla om vårt sovrum och kontor i mycket mer neutrala färger. Visst är det mindre fästbart och ser förmodligen mindre spännande ut på skärmen, men personligen känns det bara bäst för oss.

Vår dotters rum fick också en uppdatering, när hon flyttade från en tvillingbädd till en fullstorlek, vilket fick oss att skriva om ett gäng av de faser som detta rum har genomgått under åren. Det är konstigt roligt att titta tillbaka på alla tweaks och förändringar i en tidsförloppsstil. Särskilt för att det finns en chans att ett annat rum i vårt hus kommer att göra den övergången till spjälsängen 2017.

Som du kan se från vår senaste husresa på övervåningen (nedan) fortsätter detta rum att förändras.

Om du har problem med att se videon ovan kan du prova att klicka igenom till inlägget (de dyker inte alltid upp i en läsare som Feedly/Bloglovin ‘) eller så kan du se den här på YouTube

Vi hade också kul att gå runt på första våningen med en videokamera i handen (hela inlägget med båda videor kan hittas här):

En uppdatering som inte fångades i House Trip -videor var en användbar ny struktur utanför vårt hem: Japp, vi fick ett skjul. Lyssnarna på vår podcast har hört massor av små uppdateringar om dess framsteg (eller brist på det), men vi garanterar några foton under 2017. Bedöm bara inte storleken på min skrotvärla.

Men lika spännande som det skjulet är i våra liv (ja, kanske mestadels mitt), det bleknar i jämförelse med vår andra nya struktur 2016 – strandhuset!

Det känns fortfarande konstigt att säga “Vårt strandhus”, särskilt för att det är i ett stort behov av att reparera innan det faktiskt kan fungera som en. För dem som missade det första gången, här är staten i matsalen när vi köpte det:

Vi arbetar med ett par uppdateringsmeddelanden för dig, för det har varit vissa synliga – även om det är något skrämmande – framsteg där ute. Men under tiden kan du se layoutändringarna viBetraktas (tillsammans med en videoturné!) Och till och med väga in vilken färg du skulle måla den (vi tror att vi har fattat ett beslut … för tillfället åtminstone. Håll dig uppdaterad).

Tillsammans med makeovers och renoveringar var ett annat “projekt” podcasten som vi startade tillbaka i juni. Vi var inte riktigt säkra på hur det skulle gå, men vi är nästan 30 avsnitt i och fortfarande har en explosion, så det är en av de saker vi är många glada över att fortsätta 2017. Vi har mycket fler gäster och speciella avsnitt fodrade Upp och det känns fortfarande riktigt nytt och flexibelt – hur vi kände när vi startade den här bloggen. Så vi är verkligen tacksamma för att ha en plats att experimentera och vara konstiga och ha kul. PSST-podcast är helt gratis och kan avnjutas utan att använda data, så klicka här för att lära dig att lyssna (tar bara några sekunder).

Också arkiverad under “Random men roligt” var vår vuxna målarbok som kom ut i höst. Vi har älskat alla delar av detta projekt-från att arbeta med en illustratör till Reimagine Rooms i tvådimensionella linjeteckningar till att se er alla dela dina färgade sidor. Det är särskilt kul att se vilka färger du skulle göra vissa saker i vårt hus (det är som ett fantastiskt alternativt verklighetsspel).

Åh, och kommer du ihåg när vi lanserade en app? Vi är fortfarande lite miftade över att det inte tog på sig. 😉

Det bästa med att titta tillbaka på 2016 är kanske att det påminner oss om att vi har massor av roliga saker i rörledningen för 2017. Renovering av stranden, mycket fler podcast, mycket fler projekt runt vårt hus (vi har fortfarande två badrum med Seashell-formade sänkor!) Och förhoppningsvis också mycket mer makeovers för andra.

Under tiden kan du komma ikapp med några andra händelser 2016-som att skriva en helt gratis e-kurs om bloggning, dekorera för semestern osv.-Genom att bara bläddra ner på vår bloggsida för att se alla andra saker vi har haft kul med detta år. Vi gjorde också några nya bloggsidor, som vår butik vår hussida och detta gräver vi sida full av möbler/tillbehör för någon där ute som planerar en egen uppdatering.

Vi hoppas att ni alla hade några stora ljuspunkter 2016, och ännu mycket mer kommer din väg nästa år. Vi ses på baksidan! Och vid baksidan antyder jag januari.

Fler meddelanden från Young House Love

Leave a Reply

Your email address will not be published.