När det gäller att du utformar din ytterdörr, var inte rädd för att göra ett uttalande. De är ju den arkitektoniska funktionen som sätter tonen för hela hemmet. Detta kan betyda en utmärkt färgfärg, unik form eller fantastisk arkitektonisk detalj. Oavsett om du är en verifierad modernistisk eller dina estetiska skev traditionella, just här är 14 ytterdörrkoncept som kommer att ge en utmärkt allra första uppfattning för ditt hem.

Vackra välvda dörrar med frostat glas, intrikata paneler samt varma metall accenter ger europeisk vädjan till detta rustika landshem. En stor lykta belyser det välvda taket och har en moderniserande inverkan på det varma träet.

Fotograf: Angus Fergusson

Källa: Hem & House oktober 2014

Designer: James Davie

Dessa moddörrar är främst glas, som arbetar med hemets samtida design samt översvämmer dess inre med naturligt ljus.

Fotograf: Lucas Finlay

Källa: Hem & House juli 2015

Designer: Arkitektur, interiörer, frits de vries arkitekt; Allmänna upphandlingar, naturliga balanser för balanser

Crisp White Clapboard samt rika svarta dörrar är en traditionell kombination, men på denna kolonial väckelsestuga i Quebecs östra församlingar känns högkontrollkombinationen stark såväl som sofistikerad.

Fotograf: André Rider

Källa: Hem & House May 2014

Designer: Les Ensembliers

En kanariefula dörr antyder detta Mod Vancouver Home: s ovanliga inredningskonfiguration (husägare, deras tre vuxna barn samt deras partners samt ungdomar delar alla 2 880 kvadratmeter). Kombinationen är en solig kontrapunkt för hemets vita stuckatur.

Fotograf: Janis Nicolay

Källa: Hem & hus mars 2015

Designer: Marianne Amodio

Röd tegel såväl som svart trim är en mer traditionell kombination, den här gången gör samtida med högglansfärg, som ger lite strålande till Trad Fasaden. En utarbetad markis gör ett uttalande med hög påverkan.

Fotograf: Angus Fergusson

Källa: Hem & hus januari 2012

Designer: Tommy Smythe

Detta vackra Edinburgh Terrace House, huset till bloggförfattaren Samantha Lawrie, hennes andra hälften Chris såväl som deras två bitar flickor, har ett överflöd av historisk charm. Den fantastiska ytterdörren är målad i Farrow & Ball’s Oval Space Blue (85), en arv nyans som lägger till en rolig färgpopp till posten.

Fotograf: Chris Tubbs

Källa: Hem & hus december 2014

Ytterdörren på designern Nancy Riescos samtida Vancouver House tar upp viktiga arkitektoniska detaljer: en varm träfasad, boxiga linjer samt breda glasskår.

Fotograf: Janis Nicolay

Källa: Hem & hus juni 2013

Designer: Nancy Riesco

Vid denna norra Toronto semi visas exakt samma stora gråblå ton på ytterdörren, moderna metallräcke och under foten i uteplatsens storskaliga stenplattor. Detta ger posten ett sammanhängande utseende såväl som att känna, liksom kontraster väl med hemets röda tegelsten samt krämig vit trim.

Fotograf: Michael GraydonKälla: Hem & House May 2014

Ytterdörren till detta engelska hus i Köpenhamn påminner om den inre London-designen från början av 1900-talet. Även om det har underhållits noggrant, finns det en härlig patina på de smala svarta dörrarna, som bara lägger till hemets historiska charm.

Fotograf: Gaelle Le Boulicaut

Källa: Hem & hus augusti 2014

Cedar Shakes samt krämig vit trim såväl som dörrar spelar upp den traditionella profilen för denna lilla saltbox, gästhuset i ett större sommartid i PEI.

Fotograf: Janet Kimber

Källa: Hem & hus juli 2012

Designer: Elizabeth Sisam

Medan han stannade hos en nyans för trimmen såväl som att dörren definitivt är det säkrare valet, målade designern Jeffrey Douglas dörren till hans viktorianska en varm gyllene -tre och gick med en blått blått för trimmen, som ger huset modernt, eklektiskt kant .

Fotograf: Michael Graydon

Källa: Hem & hus januari 2013

Designer: Jeffrey Douglas

Mot den djupa marinens sidospår såväl som bältros i detta Muskoka sommartid hem, känns en vit dörr såväl som trim exakt. Kombinationen är såväl såväl som klassisk, men dörrens rena linjer såväl som de upprepande rektanglarna på dörrramen såväl som inlägg är en modern touch.

Fotograf: Angus Fergusson

Källa: Hem & hus juni 2015

Designer: Cameron MacNeil

En lätt turkosdörr dyker upp mot lätt skakningssidning såväl som vit trim, vilket ger detta Vancouver -hushållshus en strandig, avslappnad känsla.

Fotograf: Tracey Ayton

Källa: Hem & House juli 2015

Ett smalt mässingsdörrhandtag känns glam mot designern Sarah Hartills glansiga svarta ytterdörr, vilket ger det enkla exteriören en subtilt luxe vibe.

Fotograf: Donna Griffith

Källa: Hem & House May 2014

Designer: Sarah Hartill

Leave a Reply

Your email address will not be published.