Jag älskar att göra en säng, eftersom sängkläder helt kan förvandla utseendet på ett sovrum. Jag tycker vanligtvis att jag plockar upp sängkläder på semester eftersom det är lätt att bära (särskilt kudde skam och fall!). Personligen är jag en fan av att blanda olika mönster, färger och strukturer tillsammans – var inte rädd för att blanda stilar på en säng!

Denna säng är mer samordnad, men jag älskar blandningen av mönster.

Jag tror att det här är en fantastisk kombination av sängkläder. En enkel brun och vit sängkjol, kuddfodral, Euro Shams och en stor grafisk trycktäck.

För den här fotograferingen använde jag ett Dwellstudio -täcke och skam, chunky stickad euro -skam från Pottery Barn och en enkel blå och vit rektangulär ländryggkudde.

Detta är gästrummet i mitt eget hem, och jag gick för en blandning av olika bitar av sängkläder: dämpade orange euro-skamar från området hem, bleka blågröna kuddfodral trimmade i vita, enkla vita lakan och en vintage ullfilt. Jag älskar att använda Euro Shams, särskilt framför de sovande kuddarna, de lägger alltid en fin mängd höjd till sängen.

För vackrare sängkläder, se vårt 16 underbara sovrumsgalleri.

Fotokrediter: 1. House & Home October 2007 Issue2. House & Home May 2008 nummer, fotografering av Angus Fergusson3. House & Home juli 2011 Utgåva4. House & Home Makeovers 2009 Specialutgåva

Leave a Reply

Your email address will not be published.