Senior Style Editor Joel Bray delar textilstylingstips.
Skiktning av att slutföra detaljer som kastkuddar såväl som filtar är en viktig aspekt i alla typer av utrymmen. Men precis exakt hur du lager kan bero på stilen i ditt rum, utseendet du går efter, möblerna du arbetar med, liksom till och med exakt hur du lever. Här är mitt finaste råd för styling med mjuka accenter.

Om du vill ha ett berg med kuddar, gå efter det! Att använda ett antal olika mönster, färger såväl som kuddstorlekar är en enkel metod för att lägga till energi till ett utrymme, liksom det är ett fantastiskt val för dem som inte bryr sig om att ordna om sin konfiguration då och då. I seniorredaktör Sally Armstrongs vardagsrum är det allmänna utseendet lekfullt, men fortfarande sofistikerat, eftersom alla textilier fungerar bra tillsammans.

Turné Sally Armstrongs hushållshem här.

Fotograf: Virginia MacDonald

Källa: Hem & hus februari 2013

Designer: Sally Armstrong

Inte i överskott? Lägg till en enda uttalande kudde. Att lägga till en fantastisk kastkudde låter formen på denna soffa sjunga, samtidigt som du lägger till en streck av dekoration. Dess långa form i korsryggen erbjuder också välkomststöd, liksom ett fantastiskt val för dem som inte naturligtvis tvingas mot kuddar (var ärlig mot dig själv om begreppet styling dem dagligen verkar vara arbete!).

Fotograf: Med tillstånd av Style Me Pretty

Omfamna matchande par för en balanserad look. Detta är en säker-eldmetod för stylingkuddar på en soffa eller en settör. Stycket lämnas huvudsakligen bara för en nedspelad effekt, medan ett enkelt par kuddar i endera änden ger en lugnande känsla av symmetri. Detta tillvägagångssätt är perfekt för utrymmen som redan har mycket annat visuellt intresse, som attraktiv draperi eller uttalande konst.

Fotograf: Michael Graydon

Källa: Hem & House maj 2010

Designer: Joel Bray

… eller gå oöverträffad för en avslappnad känsla. Att ta in två olika stilar med kastkuddar håller saker varierade, men fortfarande sammanhängande. En version av off-kilter-metoden är att ordna två eller tre kuddar på bara en sida av din soffa (drapera ett kast över armen på no-pillow-sidan kommer att ge lite balans).

Fotograf: Angus Fergusson

Källa: Hem & House oktober 2014

Designer: James Davie

Ta en pared-back-strategi i renare rum. När man utsmyckar samtida, sparsamt utsmyckade utrymmen-eller de som är fulla av ikoniska möbler-var försiktiga att inte överbelastade med kuddar såväl som kast. Att ta en lättare hand låter de underbara linjerna i dessa områden lysa, som detta avsiktligt odekorerade utrymme visar.

Fotograf: Michael Graydon

Källa: Hem & hus januari 2014

Designer: Stéphane Chamard

Vik snyggt dina finare kast. Precis som kuddstyling beror du på exakt hur man stil kastar verkligen på utseendet på ditt rum. Enligt mitt sinne förtjänar ett stiligt formellt utrymme, som det här, ett elegant kast, såväl som ett elegant kast ser finaste. Här belyser en skarp vik den finjusterade skönheten i Hermes ‘Avalon-filt.

Fotograf: Virginia MacDonald

Källa: Hem & hus augusti 2009

Designer: Jennifer Ferreira

… och kasta dagligen dagliga. Jag gillar personligen laissez-faire-känslan av en helt “otrevlig” säng eller soffa, med en naturlig kuddeplan samt kastat kast. Det ärPerfekt metod för att ge en lättsam vibe till ett mer formellt rum. (Med det sagt uppskattar jag på samma sätt fluffade kuddar såväl som ett helt vikt kast! Låt känslan av ditt område vara din guide.)

Fotograf: Janis Nicolay

Källa: Hem & hus september 2013

Designer: Joanne Fletcher

Leave a Reply

Your email address will not be published.