en duva samt en älgpromenad in i en bar. Bara skojar, inte en bar. Det är inte lämpligt barnrum. Exakt vad sägs om en duva och en älgpromenad till en lekplats? Hur som helst, jag kommer bara att klippa till jakten. Vi upptäckte slutligen en byrå för CLARAs enorma kvinnliga rum, totalt med svansstjärna leder! Således omnämnandet av en duva (ah, de gör dem inte som de använde till).

Vi önskade en för lekrummet/ enormt kvinnligt utrymme för Clara när hon flyttar in där (så att det eventuella andra barnet kan använda Clara’s ursprungliga byrå eftersom det fungerar så bra som ett förändringsbord i barnkammaren). Förutom den metoden ångrar vi inte ett utrymme för att renovera ytterligare ett rum, vilket alltid känns mot produktivt. Plus nio mycket fler lådor värda lagring i vårt hem = jackpot. Särskilt när det tar platsen för ett gammalt utrymme fullt av röran, som utnyttjades för att vara vad detta område var.

Det var en ganska utmärkt begagnad poäng tack vare Sir Craig såväl som hans lista (Craigslist för dem som inte var nere med min dorktastiska lingo). För bara $ 50 är vi de glada ägarna till den här nio lådan. När det gäller exakt hur vi upptäckte det, sökte vi bara “byrå” på Craigslist i vårt område några gånger i veckan (kanske när en vecka om jag glömde) i ungefär en månad och sedan slutligen kom denna man upp:
Våra föredragna videor

Våra enda äkta krav var något från ett icke-rökande hem (det är en svår doft att ta bort), något med minst sex lådor som Clara’s Nursery Dresser som har fungerat så bra för oss (nio är en övergripande bonus!), Som något långt istället för högt (eftersom vi figurerar när hon växer kan hon nå dessa lådor och klä sig själv mycket snabbare än hon skulle göra med en Tallboy eftersom hon kanske inte kan nå alla dessa övre lådor).

Efter att vi fick det in i rummet försökte vi dagbädden och byrån på några olika väggar samt gynnade byrån bäst till vänster om dörren när du går in i utrymmet (det är mycket grundare än dagbädden , som fastnar i rymden ganska lite, så vi gillade det på bakväggen med byrån över den).

Och här är den andra sidan av utrymmet för att hjälpa dig att få dina lager:

Åh, men vår nya byrå är inte i idealiskt skick …

… Så vi planerar att antingen refinish den eller måla det beroende på exakt hur utrymmet utvecklas runt det. Vi vill inte rusa in i någonting så det är enklast att göra det vi ringer till att hålla sig och flytta. Vi minskar det på plats i rymden och bara fortsätt att lägga till andra aspekter som vi kräver just här (en matta, fönsterbehandlingar, konst, en ny ljusarmatur osv.) Såväl som vi är säkra på någon gång ‘Jag slutade vara mycket mer borttagning om vi vill refinish det i en djup träton, måla den en humörig marin eller bli snöig vit med den. Vem vet, vi kan hamna någon annanstans helt annat! Oavsett vad vi bestämmer oss, förstår du att vi kommer att hålla dig uppdaterad!

Men var kommer älgen in? Tänk på fastighetsförsäljningslampan som jag sprayade keramiska-animal-vita här? BOOM, älg.

Jag garanterade er män ett skott av honom med hans sista lampskärm på, så där har du det. Tänk på att den tygtäckta skuggan var ett bokjobb (#182) så vi kunde inte dela upp den förrän boken var ute men nu när den är ute, jag handlar om den. Vi använde materialrester från Claras månatliga foto för att återhämta en nyans som vi redan hade, liksom jag verkligen använde baksidan av materialet (jag är ett betydande fan av att använda ett material bakåt för att stänga av det lite).

Så nu har du i huvudsak sett en vägg i utrymmet börja hitta tillsammans. Kan inte vänta med att hänga något över byrån. Tips: Det kommer inte att bli ramar eller “traditionell” konst. Vi delar bilder så snart vi har gjort det! Helst onsdag (vi är på ett flygplan hela tiden idag som kommer tillbaka från västkusten, men vi har en enorm uppgift som vi hoppas kunna ta itu med imorgon såväl som sedan skjuter och dela saker så snart vi burk).

Åh så bra som du redan har sett dagbädden på andra sidan rummet, men bara för skojs skull trodde jag att jag skulle kasta det här fotot här också så att du kan se exakt hur den klädda lampskuggan “spelar” med Kuddarna såväl som filt. Det ser ganska nöjd där inne. Förutom att jag inte kan vänta med att lägga till några andra färger som marin och kricka såväl som gul. snart hoppas jag!

Under tiden, vem är den sötaste falska sovhytten du känner? Börjar hennes namn med en C och slut med en Lara?

Vad söker du män/tittar/köper på Craigslist? Någon typ av andra möbelkällor som du älskar? Förstår du någon typ av duva/älgassocierade skämt? Gick någon typ av er män som sparades i helgen för Ol ‘Macklemore Challenge? Tack så mycket för allt det roliga vi hade hållit det på fredagen. Kan inte vänta med att se vad ni män gjorde!

Fler meddelanden från Young Home Love

Leave a Reply

Your email address will not be published.