fick vi denna gungstol för $ 25 tack vare Craigslist, eftersom vi älskade den enkla formen och den låga ryggen och det rika chunky träet. Dessutom har jag dött för att lägga till en rocker i det nya husets vardagsrum (eftersom jag matar Clara hela tiden medan jag hänger i den offentliga delen av huset, i motsats till att dra sig tillbaka till barnkammaren eller sovrummet). Plus att hon älskar att gunga på Johns mammas hus, så vi trodde att det skulle bidra till tid med god kvalitet med bönan. Men denna rocker saknas uppenbarligen lite i sätet och bakkuddområdet. Inga bekymmer, vi tänkte bara att vi kommer att hålla tillbaka det igen.

Tills vi insåg att vi inte hade någon jordisk idé om hur vi attackerar den dubbelsidiga bakkudden. När det gäller sätet planerar vi att ta bort brädorna som utgör botten, tillsätt en skumkudde, stapel som slår runt ryggen för att hålla ner den/jämna ut den och återanvända på samma sätt som vi skulle göra någon borttagbar Stolstol (och skruva sedan in den från botten). Men baksidan har oss stubbat med ett kapital um.

Våra favoritvideor

Om du tar bort tyget kan du se rätt genom stolen. Med andra ord finns det två klädda paneler på varje sida som troligen häftade och sedan användes för att täcka häftklamrarna, men vi är inte säkra på om vi skulle lägga till någon struktur så det är inte bara tyg som stöder en persons vikt mot baksidan . Det verkar som om det kan sjunka över tiden, eller hur? några idéer? Vi har sett att säkerhetsbältet ser ut som du kan väva för att skapa stöd och vi undrar om vi behöver göra något liknande på baksidan (så att folk kan luta sig på stolen utan att känna att de faller in i en hål) och sedan på något sätt fästa ytterligare två tygpaneler på vardera sidan av det (du vet, för en sätesmörgås?). Kan du säga att vi inte har någon aning om vad vi gör?

Någon hjälper oss!

Fler inlägg från Young House Love

Leave a Reply

Your email address will not be published.