nuvarande kostnad har avslöjat att de är nästa Google PowerMeter -partner i Storbritannien. Individer av befintliga enheter kan köpa en USB nu för att komma igång med att skicka sina användningsdata lika mycket som Google Service, eller så kan du få en bunt totalt med mätaren såväl som en sladd. länkar efter hoppet.

Vad indikerar detta för våra användare? – Alla befintliga envi såväl som traditionella ägare som är angelägna om att komma igång kan köpa en nuvarande kostnadsdatakabel omedelbart.

För alla våra TREC -individer är möjligheten att få en Google PowerMeter aktiverad gadget lätt. TREC -ägare kräver bara att köpa en ENVI -skärm såväl som Data Cord Bundle (försäljningskod: CCPM002) för att komma igång.

Google PowerMeter är ett gratis energispårningsverktyg som gör det möjligt för individer att se sitt hems energianvändning var som helst online. Detta gratis programvaruapplikationsverktyg visualiserar sedan informationen för individer att se på sin egen Igoogle -hemsida, en personlig webbportal som gör det möjligt för individer att producera samt få tillgång till ett stort antal anpassningsbara information, webbflöden samt Google -prylar.

Srikanth Rajagopalan, produktchef för Google anger “Vi är extatiska om vårt partnerskap med nuvarande kostnad som använder en ny metod för miljoner människor för att spara energi och pengar genom att använda Google PowerMeter.”

Köp nuvarande kostnad på Amazon: Få CurrentCost på eBay: CurrentCost.com [Tack Phil]

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a Reply

Your email address will not be published.