Q. Jag skulle vilja inreda mitt gäst sovrum för att göra det friskt, modernt och naturligtvis inbjudande för gäster. Jag har två enkelsängar som jag kan använda, men är det konstigt?

– J.M., Vancouver (för att skicka in din egen fråga, se vår fråga en designer ™ -sida.)

A. Jag gillar konceptet med enkelsängar i ett rum. Det påminner mig om ett hotell, som är typ av hur ett gästutrymme borde känna – bara mycket mer personligt!

Klädda headboards är en bra metod för att få mjukhet till ett sovrum. Tvillda färdiga headboards kan vara svåra att hitta, så du kan kräva att de är anpassade. Håll dem skräddarsydda – som i vårt motivationsskott – med linne i en varm neutral, som Paolo i havregryn (visas) från Robert Allen. Piping eller nagelhuvud som beskriver kommer att ge dem ännu mer polska. såväl som du bara kräver ett av dina sängbord mellan sängarna.

Jag föreslår att du använder fullständiga/drottningstäckning i stället för tvillingar; De kommer att vara överdimensionerade, men det kommer att ge en elegant touch. Stripe -täcken täcker såväl som shams (visas) från West Elm har tjocka grå ränder för en grafisk hit. Förutom att introducera ännu mer mönster, kastar lager kuddar på varje säng. Jag letade efter sådana i en färg som kommer att komplettera det gråa, som påfågel Azure samt prickade Trellis Azure -kuddar (båda visas) från DwellStudio.

Beatrice-lampan (visas) av Jonathan Adler har en fantastisk högglansvit glasyr som kommer att se färsk ut med ditt nya sängkläder såväl som geometriska cirklar för att kontrastera med täcken. En smidig vattenkaraff (visas) från Crate & Barrel är alltid en bra touch. För extra textur, använd ett vävt bricka, som den jag upptäckte i Chinatown (visas), till Corral Magazines eller en liten bunt böcker.

Ditt nuvarande golv har naturlig värme, men väggarna känns lite skarpa. Tänk på att måla dem en mjuk blågrå, som Luminaria (ND031) (visas) av Beauti-Tone, för att totalt lugna liksom lugnt kuvert.

Se mycket mer Fråga ett designersvar. Plus, skicka in din egen fråga med vägbeskrivningar från vår Ask en Designer ™ -sida.

1. Beatrice Lamp, Jonathan Adler. 2. Fack, tryck på Phong Trading Company. 3. Stripe -täcken såväl som Shams, West Elm. 4. Tyg, Paolo i havregryn, Robert Allen. 5. Bedside Carafe, Crate & Barrel. 6. Kuddar, från vänster: Peacock Azure, prickade Trellis Azure, Dwellstudio. 7. Paint, Luminaria (ND031), Beauti-Tone.

Leave a Reply

Your email address will not be published.