Det är uteplatssäsong! Så jag var på hög varning för fantastiska möbler utanför när jag gick på gångarna på den senaste moderna möblermässan i New York. Färg är en enorm historia i år inom alla designområden, som de lysande erbjudandena på Fermob hjälpte till att bekräfta.

Du kanske redan har satt i stolar eller ätit av cafébord av den Frankrike-baserade verksamheten utan att förstå det: deras möbler dekorerar sådana offentliga platser som New Yorks Times Square samt Bryant Park, Jardin du Luxemburg i Paris och Promenade De la Croisette i Cannes.

Jag ville ha en Hermes -halsduk såväl som SIP Kir Royales när jag loungade på den nya två -sitsbänken i Mod Sixties Collection. Jag fick höra att den två-tonade vävda polymersätet såväl som aluminiumram utfärdas i White-on-White nu; Befintliga färgkombinationer inkluderar aubergine såväl som gummi, grå samt skiffer, savanna såväl som lav, såväl som paprika samt saffran.

För en traditionell bistro -utseende är de charmiga rullarna på 1900 -stolen ytterligare charmiga i ljusgrön, havblå eller solig gul. Förutom exakt hur är det här för coolt: det kommer också som en hängande fåtölj. verkligen!

Den fällbara Bistro -stolen slår på färgblockeringstrenden och har ett avtagbart övre band som kan ändras så mycket som alla typer av färger du väljer. Mitt val: Orange såväl som rosa, en av sommarens sötaste parningar.

För mer fantastiska val, se vårt High & Low Patio Discover Gallery.

Fotokrediter: 1-5. Fermob

Leave a Reply

Your email address will not be published.