Delning är omtänksam!

Tweet

Dela med sig

1
Stift

Dela med sig

Post

Ett lerarum eller entré kan bli rörig och otrevlig snabbt! Vanligtvis blir dessa områden dumpningsplatsen för saker när du kommer in i huset. Skodon, jackor, ryggsäckar och till och med flygblad, post och andra produkter kan bli oorganiserade utan lämplig lagringslösning på plats.

LD&A är ett Calgary -renoveringsföretag som erbjuder design, konstruktion, dekorering och mer. De delar fem lagringslösningskoncept för att hålla ditt lerrum ren, snygg och snygg.

Använd garderobsförvaring
Att lagra saker bakom stängda dörrar kan hjälpa ett område att känna sig mindre rörigt. Om du har en garderob i ditt lerrum eller entré, överväg en garderobsarrangör för att lagra dina produkter mer effektivt. En lagringslösning i lerarumsgarderoben kan innehålla ett område för att hänga på jackor, barnens ryggsäckar, vinterkläder som Mitts och Toques och ett anpassat skoprack.

Om du inte har en garderob kan du överväga att ha något specialbyggt. Anpassade skåp i Calgary kan utformas som en lerrumsgarderob för att hålla dina saker organiserade. Se till att skåpet har dörrar och lådor som är nära för att säkerställa att du kan hålla dina produkter utom synhåll för ett rörigt utrymme.

Sätt i en bänk med förvaring under
En bänk i lerrummet kan vara attraktiv och funktionell. Det ger en plats att sitta ner för att ta på sig och ta av dig skorna. Med innovativ förvaring inbyggd under kan det vara ett område att sätta skor, jackor och ryggsäckar också. Att hålla bänken öppen under är ett bra koncept för skoförvaring. Du kan placera en skomatta under eller till och med ställa in en hylla eller två. För andra saker, överväg en sluten bänklåda som är tillgänglig för att lagra produkter inuti.

Skapa utsedda områden för post och nycklar
Tänk på saker som vanligtvis dumpas på disken eller bordet när du först går in i hemmet. Mail, nycklar och hattar kan alla hösten i denna kategori. producera ett angivet område för dessa produkter i ditt lerrum. Du kan hänga en postorganisatör på väggen och använda krokar för dina nycklar, hattar och andra saker. Om du har anpassat skåp, integrera hyllor eller lådor för dessa föremål. Det kommer inte bara att minska röran, utan du kommer också alltid att förstå var du lämnade dina nycklar!

Håll krokar och förvaring låga för barnen
Om du har barn, se till att dina lagringslösningar snabbt är tillgängliga för dem. Häng dina krokar låga så att de snabbt kan nå för att hänga upp ryggsäcken och jackor. Alla lådor eller skåp som de använder bör också vara lägre och tillgängliga. Du kan lagra produkter som används mindre vanligt högt. Ju lättare det är för dem att lägga bort sina saker, desto mindre troligt kommer de att lämna jackor och ryggsäckar på golvet!

Misslyckas inte med stil och design
Bara för att det är ett lerrum betyder det inte att det inte kan vara vackert! Det finns många metoder för att lägga till en personlig och visuellt attraktiv touch till ditt lerrum och entré. Använd assistenten för LD & A: s inredningsarkitekter och inredare i Calgary. De kan göra tips och producera en stil för ditt lerrum som tillfredsställer dina specifika behov. Koncept inkluderar:

– Refinishing eller återanvända dina favoritmöbler som lagringslösningar
– Anpassat träverk för skåp, en bänk eller flytande hyllor
-svarta tavlan för att komponera livsmedelslistor, att göra-listor eller meddelanden för din familj
– Lägga till en personlig touch med väggfärgen, textilier och inredning

Hitta motivation med dessa ludrumsförvarings- och utsmyckningsidéer.

Om du vill återuppbygga ditt lerrum eller funderar på någon större husrenovering, kontakta LD & A i Calgary!

Delning är omtänksam!

Tweet

Dela med sig

1
Stift

Dela med sig

Post

Du kanske också gillar:

Planera den perfekta anpassade garderoben och förvaringen

Planera den perfekta anpassade garderoben och förvaringen

När du talar om uppgraderingar av garderoben i ditt hem är det allra första som kommer att tänka på normalt sovrumskåp. Wh

Varför du bör välja skåp avslöjar för dina anpassade skåp

Varför du bör välja skåp avslöjar för dina anpassade skåp

Anpassade skåp är stjärnan i alla rum. Så oavsett om du letar efter anpassade skåplösningar för ditt kök, Bathr

När kräver du en anpassad garderob?

När kräver du en anpassad garderob?

Oavsett om du har en inbyggd garderob i sovrummet eller garderobsförvaringen för ett annat rum, har varje utrymme en garderob. Men när

Designa ett framstående pulverrum

Designa ett framstående pulverrum

Ett pulverutrymme är ett område där du kan ha kul med designen. Om du letar efter en förändring och känner dig kreativ, rolig

Varför du bara kräver ett företag för din stora husrenovering

Varför du bara kräver ett företag för din stora husrenovering

Det finns många skäl att gå in på en betydande renovering av huset. Kanske gillar du ditt område men har fallit ut

Överlägsna lagringslösningar med anpassade skåp

Överlägsna lagringslösningar med anpassade skåp

När du avser att renovera eller uppdatera ditt hem,Tänk på anpassade skåp för att lösa alla dina lagringsutmaningar. anpassad c

Fördelarna med anpassade och lokalt tillverkade skåp

Fördelarna med anpassade och lokalt tillverkade skåp

Hemrenoveringar kan kostnaden mycket pengar i dag. Dina hårt tjänade pengar måste spenderas klokt, så din avkastning på

Tips för att designa din anpassade trappa

Tips för att designa din anpassade trappa

Trappor är en nödvändighet; Men de kan också vara ett fantastiskt tillägg till det inre stilen i ditt hem. Och varför shou

av shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.