Som ni kanske vet, var förra torsdagen Johns 31: e födelsedag och West Elm i Houston piskade upp denna amaaaaaazingly DIY-Riffic Cake för honom. #edibletapemeasure #umyeahtheressawdust

Varje år skriver vi födelsedagsartiklar om vad vi fick varandra och i år fick John faktiskt (ja, får, med tanke på att jag låter honom plocka ut det) en nagelpistol (mer information om det när vi får det). Så eftersom jag inte har bilder av honom som håller upp olika presenter som vi har delat under tidigare år som det här inlägget från förra året) trodde jag att jag skulle överskjuta slashost det på en tisdag eftermiddag med en liten hjärndump Av sju saker jag älskar om John (överraskning, älskling!). #warningitSSPYCKET

När allt kommer omkring är detta absolut en vecka för att vara tacksam. Och med tanke på att hela denna blogg i allmänhet bara är en dagbok i våra liv, trodde jag att det var dags att jag ropade några ostboll-men-sanna saker från taket. Vilket inte säger att vi aldrig slåss (om du tror att jag har ett pratande keramiskt djur för att sälja dig) men även om vi är långt ifrån perfekta, är jag så glad att han är min. Här är vad jag är tacksam för:
Våra favoritvideor

1 – Johns kärlek till Clara och hans tålamod med henne – även när jag ska tappa tanken är han min sten. Jag älskar hur fantasifull han är med henne och jag tror inte att det finns något sexigare än att gå in i ett rum och se din fästman piska upp en trägomsin med din dotter på hennes lekkök som han byggde för henne. Eller lazing runt att bära matchande tee -skjortor och gå över fördelarna med en bordsåg kontra en handsåg. Har jag rätt?

2 – Hans förmåga att älska en liten Chihuahua lika mycket som jag gör … även om när vi adopterade Burger John sa att han “såg ut som en främling” och agerade som husdjurshunden skulle vara min sak. Jag tror att vid den helgen hade Burger honom piskad. Och det, mina vänner, är en person som är bekväm med sin kille-dom. Jag säger er, att gå en liten husdjurshund är tecknet på en riktig man (det kan vara ett bra test av äktenskapsmaterial till de som fortfarande daterar … kommer han att människan upp och ta koppeln …?). Det finns inte ett uns av jag-inte-gör-det-för-det-inte-many-tillräckligt och folk-kommer-se-mig i John (förmodligen tack vare honom som växer upp med tre systrar) och jag älskar det om honom. Han är säker. Han ser inte runt fårigt. Om husdjurshunden behöver gå ut, tar han ut honom. Om jag behöver lady-items från stormarknaden och han shoppar, får han dem för mig. Jag säger inte att han inte rodnar och gömmer dem i botten av vagnen, men han får saker gjort. och jag älskar det.

3 – Att han kysste mig först. Varje person som känner oss älskar den här tidbiten med tanke på att jag är den höga utgående och de föreställer mig att jag slår på honom … vilket också händer – men han stötte först. Japp, han är en man av handling. Och han är blyg men säker, vilket kan vara den bästa kombinationen. Dessutom måste jag säga att jag älskar hur han klär sig. Vissa flickor är i gigantiska byggda människor som kan halsduk om allvarliga mängder nötkött, men jag kunde inte vara mycket mer i hög, dork och stilig. Generellt när John kastade på denna tee -skjorta med den här tröjan för några månader sedan, svängde jag. Det är små saker som hans kärlek till gamla trälådor eller hans spänning att skjuta upp ett nytt verktyg (han får en glans i ögat som ett barn som öppnar en ny leksak) som får mig alla luddiga. Det är som att hans spänning är smittsam. Allt detta vandrande är att säga: Dude har stil.

4 – Hans hjärna. Det finns massor av sexiga saker om min make, men hans snabba vidd är oöverträffad och han får mig att skratta tills min mage gör ont minst en gång om dagen med en del spur-of-moment quip som gör att jag torkar tårarna ur mina ögon från gråtskött. För alla som känner oss är Johns humor en av hans mycket definierande attribut (tillsammans med hans pisk smarta hjärna full av till synes oändlig trivia kunskap). Heck, han är så smart att även om han har svaret 99% av tiden (vare sig det är DIY eller livsrelaterad) får han på något sätt att känna att jag räknar ut min rättvisa del av saker också. Hur gör han det?! Det är ren glans. Han ser också ganska bra ut i pumpa solglasögon. bara säga.

5 – Hans hängivenhet till mig och vår familj. Han får oss att känna oss säkra, älskade och uppskattade – jag kunde ärligt talat inte vara mycket mer tacksam. Jag har haft relationer tidigare som kändes som att jag jagade den personen mycket mer eller försökte hårdare än dem, men John får mig (och Clara) att känna sig trygg och omhuldad och jag kunde nästan gråta prata om det. Tyvärr, jag varnade er människor att detta skulle bli sappy …

6-Hans krävda projektälskande händer och hans söta leende (detta kan sväva in i TMI-territoriet, men han har de bästa läpparna någonsin). #backOfFhesMine #putabirdonhim

7 – Hans vilja att hjälpa mig med “en mycket mer sak” och att ligga i sängen på natten och brainstorma vårt nästa projekt när jag vet att han kanske hellre tittar på TV eller ute på en körning eller … du vet, blir vänlig … medan medan Jag kör min mun om någon idé istället. Jag kunde inte vara lyckligare att han är glad över att vara ”i trencenHan är ”med mig varje dag. Det är otroligt att han har sina egna intressen (han kan träna och springa ett halvt maraton) medan han fortfarande håller sig involverad i oss och inte checkar ut.

Jag tror att vissa människor kan ifrågasätta vilken typ av man som driver en DIY -blogg med sin partner om färg och tyg och familj och mitt svar är: en riktig man. Jag älskar att han kan bygga Clara ett dockhus och koda hela webbplatsen och har till och med byggt ett däck för vår familj – även om han inte har någon bakgrund i något av det. Han räknar ut saker när han går och han är inte livrädd att hoppa in och lära sig nya saker. Och jag älskar att han inte är rädd för att väga in mina hårhårade dekorerande sprees istället för att säga “Du hanterar de flickiga sakerna och jag kommer att hålla mig till elverktygen.” Han får mig verkligen att känna att vi är ett team och vi är i det tillsammans och som ett resultat känns vårt hus som oss. Jag har ärligt talat ingen aning om hur jag hade så lycklig. Jag lovar att jag inte hypnotiserade honom eller något.

Sammanfattningsvis: Han är den. Mah man. Och han gör mig lyckligare än bin som cyklar (och de gör mig ganska lycklig). Glad 31 -årsdag, älskling! Tack för allt och sedan några.

Och så slutar min kärleksfest för El Hubbo. Vad är ni tacksamma för? Några födelsedagar som händer i ditt hus? Vem får vad?

Uppdatering: John upptäckte inlägget! Till sist! Efter att ha gjort ett projekt i källaren, publicera foton och redigera en video (allt medan jag svettade rikligt vid datorn). Här är hans reaktion.

PSST- Vill du ha mycket mer kärleksfulla inlägg? Vi har ett gäng av dem här. Och för dem som undrar hur vi löser dekorera tvister, här är ett inlägg om det för dig.

Fler artiklar från Young House Love

Leave a Reply

Your email address will not be published.