Tillbaka 2012 täckte vi dessa uttag från Power Ethernet. Nu är här en ny all-sångande, all-dansversion från exakt samma företag, som hanterar för att packa in ännu mycket mer tekniskt för ditt smarta hem, samtidigt som du lägger till ett andra uttag till mixen.

PowerLine Pro T1501 är ett brittiskt huvudväggsuttag med inbyggd WiFi, Ethernet samt USB-laddare som snabbt är monterad eftersom ingen ny ledning krävs, istället använder de befintliga elkablarna. Du kommer att kräva att minst två Powerline- eller HomePlug AV -kompatibla prylar för att producera ett nätverk såväl som kraftuttagen om exakt samma krets eller fas (intervall citeras så mycket som 300m).

Tillverkarna lovar “snabba, skyddade såväl som robust powerline såväl som WiFi -nätverk” med överföring av priser så mycket som 500 Mbps, snabbt tillräckligt för att strömma hög betydelse (HD) -video. Inbyggda AES 128-bitars säkerhet och säkerhet krypterar data som skickas över elnätet.

Wi-Fi-anslutningen bör ge tillräckligt skydd i det regionala rummet för dina smartphones, bärbara datorer såväl som surfplattor såväl som det kan ändras på eller av genom den främre knappen eller omedelbart hanteras av WiFi-schemaläggaren.

Alla prylar är snabbt konfigurerade med en guide samt hanteras via ett enkelt webbgränssnitt eller mobilapp. Sockets -programvaran fungerar med fönster, MAC såväl som Linux, surfplattor samt smartphones.

Den utvecklade i hanterad switch stöder TOS -bitar såväl som hög servicekvalitet (QoS) med stöd för TV över IP (IPTV), Voice Over IP (VOIP) samt Ethernet CCTV -kameror. Enheterna är också kompatibla med HomePlug Alliance AV Standard.

Slutligen en enkel såväl som skyddad metod för att tillhandahålla kraft, wifi såväl som Ethernet får tillgång till i varje rum. Power Ethernet T1501 är det allra första hybridkraftsuttaget som utvecklats för att erbjuda en skyddad såväl som robust nätverkstjänst utan krav på att köra nya kablar. Den kombinerar såväl som komplimanger ett antal anslutningstjänster till en gadget som alla hanteras genom ett enkelt webbgränssnitt inklusive Ethernet, WiFi samt USB -laddning. Genom att producera en hybridnätverkstjänst (Ethernet såväl som WiFi) som körs över elnätet blir T1501 den enklaste metoden för konfiguration samt att ge snabba och pålitliga datanätverk precis där det behövs.

Powerline Pro T1501 UK Mains-uttag med Wi-Fi, Ethernet samt USB-laddare erbjuds nu för cirka 200 £.

#
Förhandsvisning
Produkt
Betyg
Pris

1

TP-Link AV600 Powerline Adapter Wi-Fi Kit, Wi-Fi Booster/ Hotspot/ Extender, Wi-Fi Speed ​​Up to …

20 729 recensioner

£ 39.99

köp på Amazon

2

TP-LINK TL-PA4010PKIT PACTHROUGH POWERLINE Adapter Starter Kit, ingen konfiguration krävs, Storbritanniens plug, …

10 312 recensioner

£ 29.99

köp på Amazon

3

TP-Link AV1000 Gigabit Apporthrough Powerline AC Wi-Fi-kit, dubbelbandhastighet så mycket som 1200 Mbps, Wi-Fi …769 recensioner

£ 49.99

köp på Amazon

powerethernet.com (nu stängd?): Tillgänglig från Amazon

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Senaste uppdateringen 2021-10-04 / affiliate-länkar / bilder från Amazon Product Marketing API

Leave a Reply

Your email address will not be published.