Det är vinter såväl som det är kyligt … Jag förstår inte om dig, men att sitta i ett varmt soligt fönster med en bok är lite av himlen för att tillflyktsliga den djupa frysen (tänk hemkatt).

När jag tittar runt mitt bostadsyta förra helgen (med bok i handen) börjar jag tro på allt jag vill fräscha upp i vår. Måla? Ja. Kuddar? Visst, jag lägger till några nya mönster till blandningen. Draperi? Nej tack.

En sak som fortfarande gör mig riktigt lycklig är mina livsutrymmen. Draperier är nyckeln i rumets inredning. Gosh, jag hade gjort för åldrar sedan, men jag gillar dem fortfarande verkligen.

Lee JofA -materialet avbryts nu i det gråa – varför? Jag vet inte, det är så subtilt och inte så bra mönster-y. Jag gillar fortfarande den veckade toppen också – traditionell såväl som ren. Sanningen att de är fodrade i en fin, tung bomull samt viktade ordentligt lägger till varför de fortfarande ser bra ut.

Om du är i krav på fönsterbeläggningar, tänk på några viktiga saker:

Häng dina draperier högre snarare än lägre, eftersom det hjälper till att ge din rymdhöjd.

Tänk på vilken funktion som fönsterbeläggningarna kommer att tjäna – finns de i ett barns utrymme som får mycket sol? Kommer de att kräva att blockera ljus?

Se till att draperierna träffar golvet-de bör verkligen “pöl” samt sitta på golvet med några centimeter att spara, men med färdiga mades är detta ibland svårt.

Undersök både draperi och fönsterstilar, titta på massor av motivation och förstå dina val – kommer du att installera en blind inuti fönsterramen eller ut?

Slutligen utvärdera proffsen såväl som nackdelar med anpassade täckningar jämfört med färdiga-knepiga fönster kommer sannolikt att kostnaden mer, men investeringen kommer att vara värt ansträngningen.

Det här rumets enkla nyp-veckda draperi är en perfekt parning med den traditionella inredningen. Lägg märke till exakt hur draperierna är monterade ovanför transoms och spelar upp höjden på dessa dörrar – vackra.

Dessa enkla romerska persienner monterade inuti dessa fönsterramar hjälper totalt detta rumsdekor. nedlagd såväl som perfekt.

Mycket intressanta nyheter … vår tidigare chefredaktör Cobi Ladner introducerar bara en fantastisk ny rad produkter, precis i tid för våren.

I Cobistyle-samlingen är ljusa, härliga klädda draperi-paneler.

Håll utkik efter dem i vår i butikerna Cross Canada.

Denna fickdrap från Anthropologie är en enkel metod för att fräscha ett fönster.

Om du har utrymme på vardera sidan av fönstret, tänk på att köpa två paneler per sida och samla tyget. På så sätt kommer ditt färdiga utseende att vara biffigare och se mer anpassad ut (midnatt gårdsgardin från Anthropologie, $ 78 till $ 108 per panel).

För mer utmärkta tips, kolla in vår artikel om exakt hur man hänger gardiner.

Fotokrediter: 1. Style av Allison Caccoma, Photography av Jonny Valiant2. Style av Ginger Barber, fotografering av Victoria Pearson3. Virginia MacDonald4. Midnatt gårdsgardin, antropologie

Leave a Reply

Your email address will not be published.