Om du har försökt hitta en Z-Wave Dimmer i ett DIN-järnvägsmonterbart format (kanske för att uppgradera från X10 Dimmers) har du ganska mycket varit Av tur, såvida du inte kullerstlöst något tillsammans själv, tills nu.

Qubino, smart hemspecialist från Slovenien, har släppt sin nya MOSFET-växling (släpkant) Z-Wave Dimmer i en din järnvägsfaktor.

Enheten stöder lågspänningshalogenlampor med elektroniska transformatorer, dimbara kompakta lysrör och dimbara LED-glödlampor (de befintliga in-väggen Qubino-spoldimmer stöder glödlampor, nät halogener, dimbara fluorescenter och dimbara lysdioder).

Din Dimmers Internals har låg egen energiförbrukning (mindre än 0,7W) och modulen kan mäta strömförbrukningen för den anslutna enheten i Watts och total konsumtion i KWH, så strömförbrukningsdata kan registreras utan att kräva någon annan hårdvara.

Denna Z-Wave-modul används för dimningslampor eller för att hantera hastigheten på en fläkt. Modulen kan styras antingen via ett Z-vågnätverk eller via väggomkopplaren. Modulen skapas för att monteras inuti ett elektriskt skåp på din skena.
Modulförfaranden Kraftförbrukning av glödlampa eller fläkt och stöder anslutning av digital temperatursensor. Det är skapat för att fungera som repeater i köp för att förbättra räckvidden och stabiliteten i Z-Wave Network

73 recensioner

Qubino ZMNHSD1 DIN DIMMER Z-WAVE MODULE FÖR SMART HOME
Upptar en mindre volym än jämförbara moduler för något annat märke och passar enkelt i alla spolningsmonteringslådor.
Kan mäta strömförbrukningen för den anslutna elektriska enheten och själv har en mycket låg effektförbrukning på bara 0,7 W.
Qubino DIN -dimmeren kan arbeta över ett stort temperaturområde, från en frysning -10 ° C till en svällande 40˚C (14˚–104˚F). Den stöder anslutningen av en digital temperatursensor, vilket också är fördelaktigt för att skapa komplexa scenarier. Varje modul fungerar också som en repeater i köp för att förbättra Z-Wave-nätverkets räckvidd och stabilitet.

£ 70,04

komma på Amazon

Qubino Z-Wave Din Rail Dimmer är tillgänglig från Amazon.

qubino.com: Fler Z-Wave-artiklar [tack Stuart]

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Senaste uppdateringen 2021-10-04 / affiliate-länkar / bilder från Amazon Product Advertising API

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.