Delning är omtänksam!

Tweet

Dela med sig

Stift

Dela med sig

Post

En badrumsrenovering är ett bra sätt att förbättra utseendet och funktionen på utrymmet, samtidigt som du tillför värde till ditt hem. En stor del av den ombyggnaden kommer att vara golvet. Ranger Flooring i Calgary är golvinstallations- och reparationsspecialister. De arbetar med lövträ, laminat, vinylplank, vinylplattor, kakel och mattor golv.

De delar några fantastiska golvval för din badrumsrenovering:

Keramik- eller porslinplattor
Vad är skillnaden mellan porslin och keramiska plattor? Porslin är medlem i familjen keramisk kakel. Den enda skillnaden är att det har kilrats annorlunda att ha mindre av en vattenabsorption. Detta gör porslinskakel till det bästa valet för ditt badrum av de två, även om vanlig keramik fortfarande fungerar bra.

Fördelar: Keramiska och porslinplattor finns i en massiv variation av stilar, färger, strukturer, storlekar och former. Du kan till och med hitta en kakel som ser ut som natursten eller trä. Det är motståndskraftigt mot vatten, hållbart, lätt att rengöra och underhålla. Keramiska plattor är billigare än naturstenplattor.

Nackdelar: Vissa människor tycker att kakelgolv är kalla på fötterna. Om detta är fallet kan du överväga att installera strålningsuppvärmning för att hålla ditt badrumsgolv toasty och varmt. Våt plattor kan också vara hala, så tänk på det om du gör detta val.

Vinylgolv
Vinyl finns i en rad stilar inklusive blad, kakel eller golvstil. Tillverkningen har verkligen förbättrats under åren, med avancerade vinylgolv som ser ut och känns precis som riktiga trä eller kakelgolv.

Fördelar: Vinyl är det bästa valet för vattenmotstånd. Om du har barn som gör en stänk i badkaret kan ditt vinylgolv ta det. Det är kostnadseffektivt, tillgängligt i tusentals stilar och färger och kan härma utseendet på kakel eller trägolv.

Nackdelar: Dålig installation är Vinyls värsta mardröm. Dåligt läggda sömmar eller felaktig injektering med plattor kan förvandlas till luckor och förstöra dess vattenmotstånd. Se till att du har ditt vinylgolv installerat av en professionell. Läs mer om vinylplattor kontra keramiska plattor.

Natursten
Om du letar efter en avancerad look efter din badrumsrenovering kan du överväga naturstengolv. Alternativ för natursten kakel inkluderar granit, travertin, marmor, skiffer, kalksten, marmor och sandsten.

Fördelar: Natural Stone är hållbar, ser sofistikerad och avancerad ut. Det kan bidra till att öka återförsäljningsvärdet för ditt hem.

Nackdelar: Det är det dyraste alternativet. Liksom keramik kan det känna sig kallt under foten och är halt när den är våt. Vissa naturstenalternativ har fuktproblem och kommer att kräva periodisk tätning för att behålla sin fukt- och fläckmotstånd. Fråga ditt golvföretag vilket natursten är bäst för dina specifika behov och underhållstolerans.

Golvföretag i Calgary

Sedan de grundades 2007 har Ranger Flooring installerat bostads- och kommersiella golv i Calgary och Area. De arbetar med både enskilda kunder och renoveringsföretag samt hembyggare. När de fungerar som fader-son-team är de stolta över att erbjuda den högsta utarbetningsnivån för din nästa hemrenovering.

Om du behöver nya golv, kontakta Ranger Flooring idag!

RenoveringFind Certified är en symbol för integritet som endast innehas av de mest pålitliga företagen inom hemförbättring, service, underhåll. Det ökar konsumenternas förtroende för ditt företag, vilket ger dig en fördel över din konkurrens medan du validerar dig som den bästa.

Mer än en online -katalog är vi västra Kanadas snabbast växande marknadsföringsplattform för att marknadsföra och ansluta de bästa affärer, service och hemförbättringsföretag till husägare.

Klicka här för att hitta >>>> Calgary Flooring -butiker.

Delning är omtänksam!

Tweet

Dela med sig

Stift

Dela med sig

Post

Du kanske också gillar:

Vad är den bästa kakel för Edmonton -hem?

Vad är den bästa kakel för Edmonton -hem?

Blogg som lämnats in av Lidia Contract Flooring i Edmonton Till skillnad från vissa typer av lövträ, håller kakelgolv upp Otroliga

Vad är alla olika typer av golv?

Vad är alla olika typer av golv?

Blogg som skickas in av Röda tagggolvgolv är en viktig aspekt av alla byggnader, eftersom den inte bara ger en bas

Tips för att välja den bästa plattan för din badrumsrenovering

Tips för att välja den bästa plattan för din badrumsrenovering

Kakel är en viktig del av varje badrum. Det är funktionellt, vattenbeständigt och kan höja interiördesignen om

Ett av de bästa golvalternativen för ditt hem

Ett av de bästa golvalternativen för ditt hem

Blogg som skickas in av röda tagggolv Aquateck Laminatgolv om du är på marknaden för nya golv i Edmonton

Varför så många husägare väljer lyxiga vinylgolv

Varför så många husägare väljer lyxiga vinylgolv

Luxury vinylplattor och lyxiga vinylplankgolv ökar i popularitet. Husägare väljer dessa innovativa golv P

Hur du renoverar ditt badrum för mer SPACe

Hur du renoverar ditt badrum för mer utrymme

Oavsett hur du närmar dig en badrumsrenovering måste slutresultatet fungera bäst för dig. Badrummen är trots allt en o

Laminat vs vinylgolv: vilken är bättre

Laminat vs vinylgolv: vilken är bättre

Blogg skriven av Lidia Contract Flooring i Edmonton När det gäller golvtyper för ditt hem, finns det ingen brist på

Luxury Vinyl Plank and Tile är ekonomisk och hög kvalitet

Luxury Vinyl Plank and Tile är ekonomisk och hög kvalitet

När det gäller att köpa produkter av högre kvalitet för din hemrenovering betyder det vanligtvis också en hög prislapp. De

av shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.