När ett år har Toronto en av världens mest betydande filmfestivaler, med 300+ filmer som visas på över 10 arenor i hela staden. En av de primära teatrarna där Galas hålls är Roy Thomson Hall, liksom inuti är den röda mattan som utvecklats av Home & Home. H & H-chefredaktör Suzanne Dimma, designer Jenna Cadieux samt H&H Style Professional Mark Challen förvandlade arenans musiker-lounge till en avancerad svit, där VIP-biljettinnehavare får glädja sig till förhandsgranskning av blandade drycker med utsikt över den röda mattan . Gå med på åtgärden och klicka med för att se i Special Lounge.

Teamet tog en enkel metod till naturliga accenter och använde bara suckulenter för en extra och avancerad look.

Lavendel suckulenter såväl som strålande ljuslådor rader fönsterbrädan, där biljettinnehavare får en närbild av stjärnor som dyker upp på den röda mattan.

Formgivarna skapade ett antal intima samlingszoner, idealiska för att smutta på blandade drycker och skvallra om det senaste TIFF -surret. En rustik honungskaka bokhylla från Casalife fungerar som en avdelare mellan de två sittplatserna.

Alton Sofas från Elte MKT flankerar båda sidor av hyllan, är subtilt omfattande med tuftade sittdynor, samt skärmar några av de bleka linnekuddarna som finns i sviten av tonic levande.

För en optimal vy av den röda mattan höll designarna sittplatserna på väggen intill fönstret mycket lågt. Dover -sektionen från ELTE MKT blandas med hårdare aspekter som betong såväl som metallbord, vilket lägger till lager av struktur till rymden.

Ett plexiglass-inramat triptykollage producerades för området av stilteamet samt har några av de stjärniga ansikten som har varit framträdande på TIFF under åren. Det kräver stolthet över det primära sittplatsen.

Arbetet med Toronto-baserade konstnären Maureen O’Connor, som erbjuds med konstinredning, hänger över varje Alton-soffa. Djupet såväl som färgkombination i hennes arbete känns lugnande men ändå anmärkningsvärt i detta utrymme. Bitarna hängs från taket med kabelkabel, som ekar utseendet på ett galleri.

Varje zon har ett distinkt soffbord. Man har ett valnöttabell från Casalife med en vacker basdetalj, medan en till är möblerad med två ELTE MKT -bänkar toppade med ett överflöd av böcker samt akrylbrickor.

En helt lager bar tar upp en hel vägg i loungen, där en Samsung TV ger publiken en titt på stjärnorna som dyker upp på den röda mattan utanför.

Handla bitarna i Tiff Red Carpet -sviten 2015 nedan.

Alton Sofa, Emmett Lamp, Williamsburg Bench, Bennet Bench, Dover Sectional, Rooney Lounge Chairs, Thoss Cushions, Luca Lamp, Elte MKT
Väggfärg, pappersmaskin AF-25, Benjamin Moore
Linne kastar kuddar, tonic levande
TRARO -hyllan, Park West soffbord, Casalife
Billy Wood Gunching Tables, Lamp Table, Art Shoppe
Konstnär, Maureen O’Connor, Art Interiors
Galleriväggbilder, Getty Images
Välj växter, Sheridan -plantskolor
Nienkämper Blox Leather Cubes, Klaus

Lätt stol, Jens -stol, Tolomeo Mega Floor Lamp, design inom räckhåll

Den tillhandahållna sponsorn för TIFF RE 2014D Carpet Suite är mycket livsstil

Leave a Reply

Your email address will not be published.