Taptile är ett nytt touchbaserat trådlöst belysningssystem för badrum, kök samt våta rum. Dess tillverkare uppger att det är 100% vattenbeständigt och riskfritt att använda i hela våta miljöer (det kan till och med användas i en dusch).

Taptile möjliggör hantering av så mycket som 3 belysningskretsar på ett antal programmerbara förinställda “knappar”. Du rör vid ett område i dina brickor bredvid ditt bad, till exempel för att initiera en avkopplande stämningsbelysningsscen. Kostnaderna börjar cirka 65 £, titta på videon efter hoppet.

”Taptile, en brittisk innovationsföretag som fokuserar på Touch Management Innovation for the Home, kommer att visa upp sitt unika badrums humörljus och dimningssystem för första gången i London den här veckan. Produkten övervinner traditionella begränsningar inom våta områden i huset som krävs för att ha ljusströmbrytare såväl som dimmer utanför utrymmet eller hanteras med en ful begränsad dragkabel.

Taptile Touch-sensorn är fixerad på baksidan av en kakel eller gipsvägg, sensorn jobbar en rad 6 vattenbeständiga såväl som extremt känsliga knappar med en tjocklek på upp till 18 mm. Framsidan av plattan eller gipsväggen är sedan utsmyckad med antingen det medföljande självlimkonstverket, kakelinjekter via en stencil eller genom att lägga till funktioner som mosaiker, skal, knappar till ytan som ger en sömlös, tilltalande match till rymddekoren.

Enheterna integrerar riskfria ytterligare lågspänningar (SELV), 100% förseglade till industriella krav samt trådlös anslutning till de befintliga belysningskretsarna, tillfredsställer alla byggnader samt säkerhetsregler för både renoveringar och nybyggnad. Elegance Mood Light Pack, som erbjuds både som separerar såväl som system, innehåller vad du kräver för att omvandla ditt befintliga eller nya badrumsbelysningsschema. Den innehåller en dimbar adapter som fungerar med eller ersätter dragkabeln eller extern switch.

Den innehåller en andra dimmeradapter som styr spegeln eller fåfänga lampan samt slutligen en Extractor -fläktadapter för att minska fläktbrus eller förbättra ventilationen. Varje styrenhet har sex knappar som tillhandahåller 3 programmerbara humörljusinställningar samt privat hantering samt dimning av de tre aktiva kretsarna.

Varje typ av installation kan förbättras med tillägg av förlängningsmoduler för att använda fler kretsar eller ton såväl som utrymmet kan utrustas med alla typer av antal beröringspaneler för att ytterligare förbättra kontrollen. ”

www.taptilecontrols.com: Badrums -TV -apparater

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a Reply

Your email address will not be published.