Savant har meddelat att det levererar sin Wi-Fi-baserade Universal Remote. Enheten har ett nytt användargränssnitt och en 1,7-tums färgskärm.

De 35 programmerbara hårda knapparna är bakgrundsbelysta och fjärrkontrollen har tvåvägsåterkoppling från kompatibla enheter som använder Wi-Fi och Savant-alternativ Apple-baserad hemautomatiseringsutrustning.

Anpassning sker med hjälp av RacePoint Blueprint Design Software Tool och Savant säger att WiFi -fjärrkontrollen använder “en elegant design och sofistikerad funktionalitet till ett billigt pris” …

Detta eleganta nya $ 399 -alternativ har skapats för det moderna mediarummet, vilket ger intuitiv kontroll av ett helt ljud/videosystem tillsammans med anslutna enheter som distribuerat ljud, belysning, klimatkontroll och andra funktioner inom en bostads- eller kommersiell miljö. I likhet med Savants befintliga användargränssnittsalternativ är Savant Universal Remote självkonfigurering en gång ansluten till nätverket, vilket eliminerar den komplexa programmeringen i samband med konkurrerande produkter. Den nya universella fjärrkontrollen från Savant utvidgar varumärkets närvaro på den växande anslutna hemmarknaden med ett mångsidigt och billigt Wi-Fi-baserat alternativ som är idealiskt för fullständiga, värdeorienterade kontrollpaket.

Savantsystems.com: Mer smarta hemliga historier

Vill ha mer? – Följ oss på Twitter, som oss på Facebook, eller prenumerera på vårt RSS -flöde. Du kan till och med få dessa nyheter levererade med e -post, direkt till din inkorg varje dag.

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a Reply

Your email address will not be published.