Här är det magra från Crestron på deras nya sortiment av LED -belysningsarmaturer …

Crestron har meddelat de nuvarande förbättringarna av deras lysdioder. Det nya kondenserade intervallet bestående av sex fixturer är nu tillgängligt att köpa över EMEA -regionen.

Alla Crestron -lysdioder (CLEDS) replikerar den släta dimningskurvan, färgtemperaturen och lumenutgången från standardhalogenarmaturer, med en 70 000 timmars lampa som överstiger mycket jämförbara lågenergi.

“Den nya kondenserade linjen med cleds kom från den feedback vi noterade från våra återförsäljare.” Säger Mark Tallent, internationell produktchef för Crestron Lighting and Building Controls. ”Genom att kondensera sortimentet har vi förenklat linjen för auktoriserade Crestron -återförsäljare samtidigt som de lägger till extra funktioner och funktionalitet. Detta gör det mycket lättare att välja de ideala fixturerna för deras projekt. ”

”Alla sex fixturer är brandklassade som konventionella med ett intrångsskydd av IP65 för de statiska versionerna av varje modell. Vi har också tagit mycket mer uppmärksamhet på detaljer; Förbättra färgfinish, baffelkvalitet, proportioner och också minimera behovet av en guldkammare i de extra varma vita modellerna. ” Crestron har också skapat en lägre profilversion för cellhålrum som har begränsat utrymme; Detta minskar den totala höjden med nästan 30%. Det cled -sortimentet skapas för att arbeta med Crestrons bredare portfölj av belysningskontrollmoduler, dimmer och switchar. Dessa komponenter är alla skalbara för bredare byggnadshanteringssystem inklusive AV, IT, HVAC och mer.

 Det nya sortimentet består av LED -beslag för en mängd olika applikationer inklusive fast, tilt och rotera, fyrkantig och diskret med en subtil ytmonteringsinstallation. I kombination med Crestron-kontrollutrustning replikerar var och en den släta dimningskurvan för halogenlampor genom 1-100%. För detaljer om hela armaturområdet och för att upptäcka hur man lägger till Crestron -belysning och integration till dina tjänster, besök

www.crestron.eu/lighting

Vill ha mer? – Följ oss på Twitter, som oss på Facebook, eller prenumerera på vårt RSS -flöde. Du kan till och med få dessa nyheter levererade med e -post, direkt till din inkorg varje dag

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a Reply

Your email address will not be published.