Jag har haft Mac -datorer i ett decennium nu. Köpte min allra första (A G4 Mini) efter att ha sett den här JobsNote lanserade den i januari 2005. Jag köpte min andra Mac på sommaren 2007, en svart plast MacBook.

I december samma år ersatte vi den hemska plasticky Dell -lådan i köket med en blank ny aluminium iMac. Förutom att det har satt och kört i mycket mer än sju år.

Det går fortfarande starkt, det kör till och med Apples senaste version av OS X 10.10 Yosemite på den ursprungliga hårdvaran eftersom den tillhandahölls metoden då.

IMAC fungerade som vår hushållsdator såväl som en andra DVR till vår Sky+ Box (med den enastående Elgato EyeTV 250 plus). Men nu har hushållet var och en sina egna enheter, bärbara datorer, smartphones och surfplattor och det används inte längre mycket.

En snabb bläddring av Gmail visar upp min ursprungliga beställning, jag betalade 1 111,55 £. Jag erbjöd den enheten igår för £ 325 och returnerade nästan 30% av inköpspriset.

Box ner från loftet och förberedd för ny ägare

Det finns få, om några, tekniska köp som du kan göra som kommer att tillhandahålla den typen av exemplarisk tjänst samt fortfarande detaljhandla ett betydande värde efter så många år.

MAC: er är inte billiga, men enligt denna författares åsikt erbjuder de värde för pengarna. Bye Bye Imac, du tjänade oss bra.

äpple.com/imac

Vill ha mer? – Följ oss på Twitter, som oss på Facebook, eller registrera dig för vårt RSS -flöde. Du kan till och med få dessa nyheter levererade via e -post, direkt till din inkorg varje dag.

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a Reply

Your email address will not be published.