Vi slutar alla användas för att se utmärkta HD -bilder på våra TV -apparater i dag, så mer än någonsin tidigare, House CCTV kan vara ganska skurrande att titta på.

Med detta i åtanke började vi undersöka HD IP -kameravärlden. Det är ett nytt namn för oss, men Lilin LR7424 Day & Night 1080p HD Vari-FOCAL IR IP-kamera tycktes i form alla våra krav-1080p HD, PoE, IR-belysning samt utanför bostäder (IP66) med konsolen ingår.

Att installera kameran – Det allra första vi märkte att ta kameran från sin låda är den höga kvaliteten på konstruktionen. Huset såväl som konsolen är metall, betydande såväl som robusta. Det är ett större system än våra andra IP -kameror, även om det inte är lika stort som det vi har i den traditionella typen utanför bostäder med värmare – dimensioner 121,5 mm (w) x 109mm (h) x 231mm (d). På samma sätt i rutan finns en riktningshandbok, Lilin CMX-inspelningsprogramvaruapplikation CD samt en L-Type Hex-nyckelnyckel för konsolen. Dags att få den på väggen.

Våra goda vänner på I-Home tog med sig deras anmärkningsvärda val av SDS-borrbitar och fick med vår hålrumsvägg på nolltid. Skruvarna som följde med kameran var lika korta såväl som Stephen föreslog att vi använder rostfritt stål ändå.

Den smarta konsolen gör att du kan passera dina kablar direkt med sin ihåliga kropp såväl som i kameran. I vår situation hade vi gått för Power Over Ethernet -valet (POE+ IEEE 802.3AT) samt vår PoE -switch levererar så mycket som 8 kameror. Allt detta innebär att bara en enda CAT5 -kabel behövs för att tillhandahålla både data såväl som strömanslutningar.

Det finns en gummipackning som går mellan kameran och konsolen för att hjälpa till att hålla våtheten ute.

Stephen berättade för oss det största enskilda problemet de ser med externa kameror för att hålla dem rena, med spindelbanor som den största enskilda orsaken till problem. Det finns några anti-spindelsprutor på marknaden nu som kan hjälpa till att minska detta.

Tips: Borr hålet med din vägg med en lätt uppåtgående i riktning mot inre, den metoden någon typ av våt kan inte springa in i hålrummet

Kameran “klickar” runda på sin spärrstil tandfäste innan du låser sig med den inkluderade Allen -tangenten. Även om detta hjälper till att se till att kameran inte rör sig kan det potentiellt utesluta den perfekta vinkeln där den faller mellan klick. Men vi är nitpicking, installationssystemet är utmärkt.

Visning – Vi hade till en början ett problem med att titta på kameran på våra Mac -datorer, men blinkande till den senaste firmware löste detta. Vi upptäckte en odokumenterad URL – /safari.html – som erbjuder en mer grundläggande såväl som kompatibel vy (standardinloggning av admin: PASS).

Kameran innehåller alla vanliga funktioner som du har förväntat dig av en IP -kamera inklusive ONVIF -stöd samt kapaciteten till FTP samt e -postbilder baserade på rörelse. Hårdvaran stöder också ljud men du kräver att du tar med din egen mikrofon eftersom det inte är en utvecklad i. Du kan använda ljud utöver video för en larmutlösare.

Du kan välja mellan 3,3 ~ 12 mm fast lins (horisontell visningsvinkel: 79,3 ~ 29,8 ° iris: F1.4) samt 9 ~ 22 mm fast lins (horisontell visningsvinkel: 29.5 ~ 12.4 ° Iris: F1.4).

Bilden hög kvalitet är extremt imponerande såväl som den snabbt fick resten av vår IP -kamera att se extremt dålig ut i jämförelse.

Uppenbarligen innebär den större upplösningens videoström att du kommer att kräva anständig bandbredd för att få en acceptabel bildfrekvens för att visa kameran hemifrån.

Prestanda på natten (när kameran växlar automatiskt till svart såväl som vit) är imponerande med de utvecklade i IR -lysdioder runt linsen som kastar belysning så mycket som 35 meter.

Vi använder vår pålitliga synologi 1813+ med den utvecklad i CCTV -inspelningsförmåga för att fånga strömmar från alla våra IP -kameror.

Kolla in dagtidsprovet nedan för att ge dig ett koncept om detaljerna i en HD CCTV -bild – klicka för stor version.

Kunna fånga video vid full HD1080p-upplösning för mycket detaljerad video

Integrerade infraröda lysdioder ger belysning av så mycket som 35 m, samt ett inbyggt infrarött cut-filter växlar kameran från full färg till monokrom under lågt ljus och på natten för övervakning av dygnet runt

Kvadruple strömningsinnovation möjliggör samtidiga strömmar till så mycket som 30 fps vardera i en rad datatyper samt upplösningar, lämpliga för när flera strömmar av hög kvalitet krävs

Sense Up Plus Innovation justerar kamerainställningar för att bli av med brus såväl som rörelse oskärpa under perioder med svagt ljus, vilket säkerställer att en tydligare bild fångas

Tvåvägsljud gör det möjligt för tillbehör som mikrofoner såväl som högtalare att läggas till kameran för att ge kommunikation mellan synfältet samt fjärrinspelningsplatser, lämpliga för utgivningsriktningar samt varningar

Power Over Ethernet Plus (Poe+) CompatibiliTY gör det möjligt för kameran att få ström och nätverksanslutning med en enda kabel, vilket hjälper till att spara på ledningar

Inkluderar gratis CMX -inspelningsprogramvara

Alternativ för inspelning eller säkerhetskopiering på kameran med ett SD-kort (kort ingår inte)

Sammanfattning – Vi har installerat många IP CCTV -kameror runt det automatiska huset genom åren såväl som Lilin LR7424 är definitivt det allra bästa vi någonsin har passat. Och även om den höga kvaliteten visas i sin kostnad (cirka £ 400), betyder de funktioner som det erbjuder att det representerar värde för pengarna. Dess lilla bror är tillgänglig för cirka £ 200 samt behåller majoriteten av funktionerna (med ett kortare IR -belysningsavstånd och några andra skillnader). Jag antar att det allra bästa förslaget vi kan tillhandahålla det är att vi kommer att beställa och installera ytterligare en Linin HD -kamera till formen i det automatiska huset snart.

www.lilin.co.uk: Tillgänglig från Network Webcams

Vill ha mer? – Följ oss på Twitter, som oss på Facebook, eller registrera dig för vårt RSS -flöde. Du kan till och med få dessa nyheter levererade via e -post, direkt till din inkorg varje dag.

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a Reply

Your email address will not be published.