Honeywell har avslöjat sin nya version av Evohome och integrerat Wi-Fi-anslutning i deras intelligenta värmesystem för att förenkla dess installation.

Den nya WiFi -versionen gör bort kravet på porten till den ursprungliga versionen, rutan som behövde kopplas till din router under installationen.

Honeywell uppger att den nya Evohome Wi-Fi också har gynnats av några extra förbättringar, inklusive en uppdatering av den yttre stilen för kontrollmaskinvaran, plus vissa inre individuella gränssnittsmodifieringar för att hjälpa konfigurationen och bygga systemet.

RELATERADE: Gå till våra uppvärmningshanteringsforum

Krzysztof Meinicke, portföljdirektör för Honeywells EMEA House Comfort & Energy Systems -division sa: ‘Honeywell har ägnats åt att ständigt förbättra våra produkter. Vi har inte bara gjort det allra bästa kloka värmesystemet tillgängligt ännu mycket bättre genom att integrera Wi-Fi, men vi har på samma sätt sett till att Evohome kan stödja den nuvarande pannteknologin, med inkluderingen av OpenTherm-tillbehöret. Honeywell är stolt över att vara i framkant av klok husuppvärmning såväl som Evohome Wi-Fi visar vårt engagemang för att stanna där. ‘

Honeywell Evohome WiFi (Model ATC928G3000) erbjuds från Amazon.

Honeywell ATC928G3000 Control, White
Multi-zonen EVOHOME-styrenheten styr tiden såväl som temperaturen på så mycket som 12 värmningszoner plus en inhemsk varmvattenförsörjning vid behov. Varje zon har oberoende tid såväl som temperaturkontroll
Den har en bakgrundsbelyst färg LCD -skärm. Systemet kan antingen väggmonteras med en yttre strömförsörjning eller bord monterat på bordstativet.
Evohome -styrenheten kan elimineras från den genomsnittliga enkla programmeringen i så mycket som 2 timmar

£ 574,94

komma på Amazon

getConnected.honeywell.com: Läs vår Evohome Review

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Senaste uppdateringen 2021-10-04 / affiliate-länkar / bilder från Amazon Product Marketing API

Leave a Reply

Your email address will not be published.