Vi är tillbaka från Holiday Dishinding och uppdateras och är redo att slänga mot en automatiserad höst (tittar ut genom fönstret på Storbritannien “sommar” som inte är svårt att föreställa sig).

Så här är en intressant ny Kickstarter för din granskning. Flyttningsteamet garanterar en lätt att passa $ 29 Bluetooth -kontrollerad motor för dina befintliga inomhusgardiner och nyanser …

Vem som helst kan enkelt och snabbt installera omlokalisering utan behov av hantverkare eller elektriker. Huset är antingen fäst med väggfäste eller dubbla sidoband. Vi ville att omlokalisering skulle vara så enkelt som möjligt att installera ur rutan så vi gjorde omlokaliseringskörning på konventionella batterier (4 x AAA) som standard och genom att använda vår inkluderade solpanel i kombination med laddningsbara batterier kommer att bli självförsörjande. Flytt kan också installeras med permanent effekt genom att använda en USB -portströmförsörjning med en mikro -USB -kabel -tv (ingår inte).

För mycket mer information om Move eller för att stödja projektet, kolla in länkarna nedan.

teptron.com: kickstarter.com

Vill ha mer? – Följ oss på Twitter, som oss på Facebook, eller prenumerera på vårt RSS -flöde. Du kan till och med få dessa nyheter levererade via e -post, direkt till din inkorg varje dag.

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a Reply

Your email address will not be published.