När mörkret i vintersäsongen närmar sig här är en berättelse som får dig att se fram emot våren ännu mycket mer än vanligt.

Hozelock, Storbritanniens ledande vattningsexperter, lanserar ett nytt sortiment av produkter som utvecklats för att revolutionera automatiserad hemvattning i januari 2016.

Hozelock garanterar att intervallet gör det möjligt för människor att spara tid, skydda deras växter och använda mindre vatten genom att göra det enkelt att kontrollera deras vattning på distans – oavsett om de är på jobbet, tittar på TV eller solar sig själva i Karibien.

Sortimentet leds av Hozelocks banbrytande molnkontroller som gör det möjligt för människor att kontrollera sin vattning genom sin mobil och en uppfriskande enkel app-som till och med Technophobes kommer att hitta lätt att installera och förstå. Den använder en lågeffekt, långvägradio för att ansluta till internet medan appen eliminerar allt behov av komplex timerprogrammering. I själva verket kan enheten till och med föreslå ändringar i vattningsmönster baserade på lokal väderdata. Oavsett om det är en balkong, en uteplats, en trädgård eller ett växthus, kommer alla nu att kunna hantera sin egen oas på distans.

Den automatiserade molnkontrollen kompletteras av Hozelocks sensorstyrenhet och enkla droppvattningssystem. Hozelock Cloud Controller är tillgänglig från Amazon.

5 recensioner

Hozelock Cloud Controller & Hub
Bevisad ansedd Hozelock -teknik
Lätt konstruktion på bara 0,77 kg
High Performace för hemmet eller handeln

£ 169,00

köp på Amazon

Hozelock.com: Relaterad: Greeniq Smart Irrigation Hub

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Senaste uppdateringen 2021-10-04 / affiliate-länkar / bilder från Amazon Product Advertising API

Leave a Reply

Your email address will not be published.